Taylor Swift'in Yeniden Kaydettiği Love Story Listede Zirve Oldu

Dünyaca tanınan Amerikalı ünlü şarkıcı Taylor Swift, 2008'de paylaştığı ancak şimdi yeni versiyonuyla kaydettiği Love Story şarkısıyla müzik listesinde zirveye oturdu. Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in yeniden kayıt altına aldığı Love Story şarkısı yeni bir başarı hikayesine imza attı.

23.02.2021-12:10 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-12:10) Taylor Swift'in Yeniden Kaydettiği Love Story Listede Zirve Oldu

Taylor Swift, yıllar önceki şarkısı Love Story'nin yeni kaydı ile zirvede yerini aldı. İlk olarak 2008 yılında çıkardığı şarkıyı yeni versiyonuyla kaydeden Taylor Swift, müzik listesinde bir numaraya çıkarak yeni bir başarıya imza attı.

HOT COUNTRY ŞARKILARI LİSTESİNDE SEKİZİNCİ BİRİNCİLİK

Love Story (Taylor’s Version), Billboard’un Hot Country Şarkıları listesinde bu hafta zirvedeki yerini aldı. Bu durum, Swift’in kariyerinde Hot Country Şarkıları listesindeki 8’inci birinciliği olma özelliği taşımakta. Ünlü şarkıcı, en son 2012’de çıkardığı 'We Are Never Ever Getting Back Together' şarkısıyla bu listenin birincisi olmuştu.

TAYLOR SWIFT'İN YENİDEN KAYDEDİLEN ALBÜMÜ DE HAZIR

Taylor Swift’in Love Story şarkısı ilk olarak 2008 yılında çıkan Fearless albümünde yer edinmişti. Swift, 2019'daki Lover’dan önceki ana kayıtlarının haklarını, müzik yöneticisi Scooter Braun'a ait şirkete satıldıktan sonra kaybetmesinin ardından bu albümü yeniden kaydetmek için çok fazla çalıştı. Şimdi Fearless (Taylor's Version) adıyla yeniden kaydedilen albümü 9 Nisan’da piyasada olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal