Taylan Antalyalı Milli Forma'nın Mutluluğunu Yaşıyor

2022 Dünya Kupası Elemeleri ilk maçında A Milli Takımımız, Hollanda'yı 4-2 mağlup etti. Kariyerinde ilk kez ay-yıldızlı formayı giyen Taylan Antalyalı, duygularını anlattı.

25.03.2021-10:46 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-10:46) Taylan Antalyalı Milli Forma'nın Mutluluğunu Yaşıyor

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takımımız, Hollanda ile karşılaştı.

Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri ilk maçında Hollanda'yı 4-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Bu sezon Galatasaray'da sergilediği performansla dikkatleri çeken ve ilk kez milli takım aday kadrosuna seçilen Taylan, Hollanda maçının 64. dakikasında sahaya girdi.

Milli futbolcu karşılaşmanın ardından duygularını dile getirdi.

Sahaya girdiğinde heycanlandığını söyleyen Taylan Antalyalı; 'Uzun yıllardır bu anı bekliyordum. Bugün ilk defa A Milli Takım formasını giydim. İlk girdiğimde çok heyecanlıydım.' dedi.

'Bugün Dünya Kupası yolunda önemli bir maç oynadık. İlk maçta evimizde kazanmak istiyorduk. İyi bir mücadele ve oyunla 3 puan aldık. Umarım bu açılışı sonuna kadar en iyi şekilde devam ettiririz.' şeklinde konuştu.

UĞURCAN ÖNEMLİ KURTARIŞLAR YAPTI

'Bugün Uğurcan son anlarda biri penaltı olmak üzere yine çok önemli kurtarışlar yaptı. Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Sonradan katılmama rağmen içeride çok sıcak bir ortam var. Umarım bu güzel havayı turnuvanın sonuna kadar sürdürürüz.' diyerek sözlerini tamamladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal