Tatil pozlarıyla şov yapan Demet Özdemir görenleri mest etti!

Başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç ile önümüzdeki haftalarda evlenecek olan güzel oyuncu Demet Özdemir, düğün öncesinde tatile çıktı.

11.06.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-11:57) Tatil pozlarıyla şov yapan Demet Özdemir görenleri mest etti!

Yoğun bir kış döneminin ardından yaz sezonunu sevgilisi Oğuzhan Koç ile tatile çıkarak başlatan Demet Özdemir, doyasıya eğlendiği tatilinden kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Sevgilisi ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'tan evlilik teklifi alan Demet Özdemir, yavaş yavaş düğün hazırlıklarına başladı. Devam eden düğün hazırlıklarının arasına yaz sezonunu da açmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu sevgilisiyle tatilin tadını doyasıya çıkardı.

Demet Özdemir

Tatilde ünlü oyuncu Hazal Kaya ile karşılaşan Demet Özdemir, meslektaşıyla verdiği bir pozu Instagram hesabının hikaye kısmından yayınladı.

Demet Özdemir Hazal Kaya

"Demet Özdemir'den yeni dizi öncesi Çeşme tatili"

14 Haziran tarihinde Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus platformu için 'Dünyayla Benim Aramda' dizisini çeken Demet Özdemir, yoğun set çalışmaları sonrası tatil özlemi çektiğini söylemişti. 30 yaşındaki güzel oyuncu özlemini çektiği tatil tercihini ise Çeşme'den yana kullandı.

Demet Özdemir

Tatili sırasında peş peşe pozlar veren ve bu pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan demet Özdemir, çizgili mayosu ile denizin içindeyken çekilen fotoğrafları da paylaşmayı ihmal etmedi. 

Demet Özdemir

Dünya emojisi ile paylaştığı pozlar kısa süre içinde beğeni ve yorum rekoru kırarken, fit görüntüsüyle dikkat çeken Demet Özdemir'in son hali görenleri tam anlamıyla mest etti.

Demet Özdemir

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal