12.07.2022-08:36 (Son Güncelleme:18.07.2023-17:23)


1

Tarkan

Tarkan

Kartal Tibet'in muhteşem peruğu ve süper minisiyle canlandırdığı Tarkan karakterinin meşhur dev, canavar ahtapot sahnesini çoğunuz hatırlarsınız.



2

Havuz sahnesi

Havuz sahnesi

İlk sahnesi deniz kenarında çekildikten sonra, Tarkan'ın su altında canavarla boğuşma sahnesi ise bir otel havuzunda çekilmiştir. Sahnede bir kadraj hatası sonucu çok kısa bir süre “denizde” havuz duvarlarını izlemek durumunda kalıyoruz.



3

Banker Bilo

Banker Bilo

Ertem Eğilmez'in yönettiği “Banker Bilo” filminde üçkağıtçılığı kralından öğrenen Bilo, kendisini defalarca kazıklayan Maho'nun sahip olduğu holdingi eline geçirmeyi başarır. ancak sonraki sahnede makamında otururken duvardaki ilanda hala Mahmut holding yazdığı dikkat çekmektedir.



4

Ertem Eğilmez

Ertem Eğilmez

Başrollerinde Şener Şen, İlyas Salman ve Meral Zeren'in yer aldığı Banker Bilo filminde bir çekim hatası göze batıyor. Meral Zeren ile Şener Şen'in bir sahnesinde yönetmen Ertem Eğilmez'in kafası kısa süreliğine kadraja giriyor. Ertem Eğilmez kazara da olsa bir kamera hatırası bırakmış oluyor.



5

Üç Kağıtçı

Üç Kağıtçı

Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı 1981 yapımı “Üç Kağıtçı” filminde Sabahat Işık'ı aynı sahnede iki farklı kıyafet ile görüyoruz.



6

Gülşah Küçük Anne

Gülşah Küçük Anne

1976 yapımı “Gülşah Küçük Anne” filminde o dönemin çocuk oyuncusu Gülşah Soydan ve Ayşen Gruda'nın eve girdiği sahnede bir set çalışanını görmek mümkün.



7

Şahane Züğürtler

Şahane Züğürtler

Başrolünde Ayhan Işık'ın yer aldığı “Şahane Züğürtler” filminin bir sahnesinde, arabadan yansıyan görüntüde çekimi izleyen bir kişi görülüyor.



8

Battal Gazi Geliyor

Battal Gazi Geliyor

Natuk Baytan'ın yönettiği savulun Battal Gazi Geliyor filminde, Cüneyt Arkın'ı tutan çelik ip net bir şekilde görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR