Tarım ve Orman Bakanlığı sadece KPSS şartlı personel alımı yapacak! Başvuru şartlarını karşılayan 8 bin TL maaş alacak

Tarım ve Orman Bakanlığı sadece KPSS şartlı personel alımı yapacak. Bu kapsamda başvuru şartlarını karşılayan 8 bin TL maaş alacak. Detaylar haberimizde...

26.06.2022-14:01 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-14:01) Tarım ve Orman Bakanlığı sadece KPSS şartlı personel alımı yapacak! Başvuru şartlarını karşılayan 8 bin TL maaş alacak

Kamu personeli olarak bir devlet kurumunda çalışma hayali olan yüzbinlerce kişiye Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan sevindiren haber geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı, İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanda sadece KPSS şartlı personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın personel alımı için gerekli şartları karşılayan kişiler 8 bin TL maaş ile kamu personeli olma şansına sahip olacak. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ve şartları hakkında detaylı bilgileri öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırma yapıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı sadece KPSS şartlı personel alımı yapacak

Tarım ve Orman Bakanlığı, İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanda Kastamonu Sulama Birliği’ne personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığa bağlı olarak söz konusunu kuruluş için 1 kişilik kamu personeli kadrosu açılacak. Söz konusu kontenjan Ziraat Mühendisi alanında açıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Kastamonu Sulama Birliği için yayınladığı personel alımı ilanı için gerekli şartlar ise belli oldu. İşte başvuru şartları:

- 18 yaşından büyük olmak

- 40 yaşından küçük olmak

- KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almak

- B sınıfı ehliyete sahip olmak

- Kastamonu’nun merkezinde veya Taşköprü ilçesinde yaşamak

Tarım ve Orman Bakanlığı, söz konusu personel alımına başvuru yapmak isteyenlerin en geç 28 Haziran 2022 Salı gününe kadar İŞKUR üzerinden ilana başvurması gerekiyor. Başvuru yapmak isteyenler dilerlerse şahsen İŞKUR binalarına gidebilir, İŞKUR’un internet sitesini ziyaret edebilir ya da ALO 170 hattını arayabilirler. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal