Tarım Kredi Kooperatifleri ve zincir marketlerde çifte kampanya: Ramazan’a özel fiyat sabitleme ve indirim!

Tarım Kredi Kooperatifleri, ramazan ayı kampanyası kapsamında önemli bir adım atarak 5 Mart-14 Nisan tarihleri arasında fiyatları sabitleme ve tarımsal girdilerde indirim uygulama kararı aldı. Bu adımın, çiftçilere destek sağlamak ve tarım sektöründeki istikrarı korumak amacıyla atıldığı belirtiliyor.

04.03.2024-12:25 - (Son Güncelleme: 04.03.2024-16:10)

Tarım Kredi Kooperatifleri, Türkiye genelindeki 4 binden fazla kooperatif market satış noktasında vatandaşlara yönelik Ramazan Bayramı kampanyası düzenleme kararı aldı. Bu kampanya, vatandaşların kaliteli ve güvenli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlamayı hedefliyor. Ramazan Bayramı sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin geniş ürün yelpazesi uygun fiyatlarla tüketicilere sunulacak. Bu adım, bayram alışverişlerini daha ekonomik hale getirmeyi amaçlıyor.

Önemli karar: 5-14 Mart'ta zam uygulanmayacak

Tarım Kredi Kooperatifleri, ülke tarımına ve enflasyonla mücadele sürecine katkı sağlamak amacıyla önemli bir karar aldı. 5 Mart-14 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, kooperatif market satış noktalarındaki tüm ürünlerde fiyatlara zam uygulanmayacak. Bu kararın, tüketicilere ekonomik destek sağlamayı amaçladığı belirtilirken, aynı zamanda tarım sektörüne de destek olunarak enflasyonla mücadele sürecine katkıda bulunulması hedefleniyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin bu adımı, ekonomik zorluklarla başa çıkmaya çalışan tüketicilere ve tarım sektörüne yönelik olumlu bir katkı olarak değerlendiriliyor. 5-14 Mart tarihleri arasında geçerli olacak olan bu kampanya, tüketicilere daha uygun fiyatlarla temel ihtiyaçlarını karşılama fırsatı sunacak.


Hayvan yemlerinde ton başına indirim

Tarım Kredi Kooperatifleri, kampanya kapsamında Türkiye genelindeki 2 bine yakın kooperatifinde çiftçilere yönelik özel avantajlar sunacak. Bu kapsamda; Motorin, zirai ilaç ve tohumda, kampanya süresince vade farkı uygulanmadan hasat sonu (31 Ağustos) vadeli satış yapılacak. Karma hayvan yemlerinde ton başına yüzde 5'e varan indirim yapılacak ve indirim sonrasında oluşacak fiyatlar kampanya dönemi süresince sabitlenecek. Ayrıca, bu yem satışlarında çiftçilere vade farkı uygulanmadan 4 ay vadeli ödeme imkanı sağlanacak. Kimyevi gübrelerde ton başına yüzde 5'e varan indirim uygulanacak ve indirim sonrasında oluşacak fiyatlara kampanya dönemi süresince herhangi bir zam yapılmayacak.

Kampanya süresince piyasada daha düşük fiyat oluşması halinde, fiyatlar çiftçilerin lehine olacak şekilde tekrar düşürülecek. Bu adımlarla Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilere maliyet avantajı ve ekonomik destek sağlamayı hedefliyor.


ŞOK marketlerden temel ihtiyaç avantajı

ŞOK Marketler, müşterilerine ekonomik alışveriş imkanları sunmak için çeşitli kampanyalar başlatıyor. Ayçiçek yağından beyaz ete, patatesten soğana, sütten yumurtaya, pirinçten bakliyata kadar bir evin en temel ihtiyaçları arasında yer alan onlarca çeşit ürünü, "her gün ucuz fiyat" ilkesiyle raflarına taşıyacak.

Ayrıca ŞOK'un sadakat programı Win üyesi olan müşterilere özel avantajlar ve Ramazan ayında devam edecek Win kampanyaları ile müşteriler kazançlı alışveriş yapma fırsatı bulacak. Bu adımlarla ŞOK Marketler, müşterilerine uygun fiyatlarla temel ihtiyaçlarını karşılama ve sadakat programı kapsamında özel avantajlar sunma yolunda önemli bir destek sağlamayı hedefliyor. Konuya ilişkin açıklamada bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel şu açıklamada bulundu:

“ŞOK Marketler olarak daima ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere çalışıyor, ülkemizin 81 ilinde temel ürünleri mümkün olan en uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Dayanışma ve paylaşma ayı Ramazan’ı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde de Ramazan bereketinin hanelere taşınmasına destek olmak amacıyla temel ihtiyaç ürünleri arasından belirlediğimiz ürün gruplarında fiyatları oldukça düşük tutacağız. Amacımız bu ürünlerde geçici indirimler yapmak yerine sürekli ucuz fiyatı korumak. Geçen sene hem Ocak ayında düzenlediğimiz fiyat sabitleme kampanyası hem de Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak Ekim ayında gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyası ile sektöre öncülük etmiş; enflasyonla mücadeleye ve hane halkı ekonomisine önemli katkı sunmuştuk. Yeni kampanyamız ile de amacımız Türkiye’nin dört bir yanında halkımızın temel ihtiyaç ürünlerine daima ucuz fiyatlarla ulaşmasını sağlamak.”


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal