Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirim zamanı geldi! 1400 markette onlarca ürün uygun fiyatlarla satışta

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde günlerdir beklenen indirim zamanı geldi. 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren 1400 markette onlarca ürün indirimli fiyatlarla satışta olacak. İşte detaylar...

15.08.2022-09:11 - (Son Güncelleme: 15.08.2022-17:34)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinin kar amaçlı kurumlar olmadığını ve bu markette satılan pek çok ürünün indirimli olarak vatandaşlarla buluşturulacağı müjdesini vermişti. 15 Ağustos 2022 Pazartesi gününden itibaren uygulanacak indirim zamanı geldi çattı. 1400 markette onlarca ürün indirimli fiyatlarla satışta olacak.

1400 markette onlarca ürün uygun fiyatlarla satışta

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde çalışan personellerden alınan ilk bilgilere göre vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren marketlere akın etmeye başladı. Türkiye genelinde 1400 şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et ürünleri reyonlarının da hazır bulunacağı öğrenildi. 

Tarım Kredi Kooperatif indirim

Bakan Nebati’den zincir marketlere çağrı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kooperatif marketlerinde bugün başlayacak indirim ile ilgili olarak diğer zincir marketlere çağrı yaptı. Bakan Nebati yaptığı duyurusunda, ‘’Küresel gıda fiyatları nisanda yüzde 0.8, mayısta 0.6, haziranda 2.3 ve temmuzda yüzde 8.6 düşüş gösterdi. Gıda sektörümüzün tüm aktörlerinin, bu olumlu gelişmeleri de dikkate alarak 'Birlikten Berekete' anlayışımızla hareket edeceklerine inanıyoruz. Vatandaşlarımızı gıda enflasyonuna karşı korumakta kararlıyız" dedi. Nebati "Vatandaşımızdan yana attığımız bu önemli adımın, diğer zincir marketler tarafından da takip edilerek fiyat etiketlerine olumlu yansımasını bekliyor, fiyat takip sistemimizle gelişmeleri izleyeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

30 üründe indirim olacak

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde bugünden itibaren Makarna,un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi ürünlerinde indirimler olacak. 

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal