Tarihi Kampanya Coronavirüs Sebebiyle Ertelendi

Beşiktaş Kulübü mali açıdan rahatlatacak bağış kampanyası coronavirüs salgını yüzünden zorunlu olarak ileri bir tarihe ertelendi.

18.03.2020-11:08 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-11:05) Tarihi Kampanya Coronavirüs Sebebiyle Ertelendi

Uzun zamandır ekonomik sıkıntıda olan Beşiktaş'ta bağış kampanyası çıkış yollarından biri olarak düşünülüyordu. 250 milyon TL'lik hedef konulan söz konusu kampanyanın girişimleri da 2 aydır devam ediyordu. Fakat coronavirüs (COVİD-19) salgını siyah-beyazlıların tüm planlarını bozdu. Organizasyonu öte bir tarihe erteleyen idarenin nisan ve mayıs ayları için oluşturduğu ek gelirlere böylece sekte vurulmuş oldu.

ÇEBİ VE EKİBİNİN PLANI SEKTEYE UĞRADI

Siyah-beyazlıların Domagoj Vida ve Adem Ljajic'i elden çıkarma hedefi de salgın nedeniyle sıkıntıya uğradı. EURO 2020'de sergileyecekleri performans sonrası iki futbolcuyu da iyi bir bonservis bedeliyle satmanın planları yapan Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin eli, Avrupa'da bitme noktasına gelen futbolun etkisiyle boş kaldı. EURO 2020'nin bir sene ertelenmesi de bardağı taşıran son damla oldu.

TELEKONFERANSLA TOPLANTI KARARI

Öte yandan Beşiktaşlı idareciler, coronavirüs tedbirleri kapsamında görüşmelerini telekonferans yoluyla yapma kararı aldı. Kulübe ait bütün yaşam ve etkinlik alanları dezenfekte edilirken, tesislere Sağlık Bakanlığı'nın uyarılarının yazdığı broşürler konuldu. Futbolculardan da kendi evlerinde zaman geçirmeleri istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal