Tanzim Satış Ürünleri İnternet Üzerinden Satışa Çıkıyor

Tanzim satış noktalarında kuyruk beklemek istemeyen vatandaşlar için bir kolaylık geliyor. Artık tanzim satış ürünleri internet üzerinden de sipariş edilebilecek.

13.02.2019-14:37 - (Son Güncelleme: 13.02.2019-14:31) Tanzim Satış Ürünleri İnternet Üzerinden Satışa Çıkıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Sebze ve meyve fiyatlarının önemli oranda yükselişi ile beraber enflasyonla topyekûn mücadele çerçevesinde vatandaşlarımıza ekonomik yarar sağlamak için uygulama koyulan tanzim satışlarını yakın zamanda Türkiye'nin Milli Pazaryeri Platformu www.epttavm.com'da başlatıyoruz" dedi.

Bakan Turhan mesele hakkında şu açıklamayı yaptı:

VATANDAŞLARA PTT KARGO ULAŞTIRACAK

"Tarım ve Orman Bakanlığımızın desteği ve PTT AŞ güvencesiyle başlatılan bu proje çerçevesinde tarım ürünlerinin halkımıza ulaşması sürecinde meydana gelen aracı hizmet ücretlerini ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. www.epttavm.com internet adresinde e-Tanzim olarak hizmete sunulan meyve ve sebzeler tanzim fiyatları ile satılırken, bütün ürünler PTT Kargo ve Lojistik aracılığı ile güvenle halkımıza ulaştırılacaktır. Vatandaşlarımızın tanzim noktalarında sıra beklememesi, sebze ve meyvelerini uygun koşullarda ucuz olarak alabilmeleri için Milli Pazaryeri Platformu www.epttavm.com olarak sorumluluk aldık. Vatandaşımıza ilave ücret yansımaması ve uygulamada avantajların artırılması için Tarım ve Orman Bakanlığı ile beraber uğraş içindeyiz. e-Tanzim uygulamamamızın hızlıca başlatılması için de çalışmalarımızı yoğun bir biçimde sürdürmekteyiz"

E- TANZİM ÜRÜNLERİNE NASIL ULAŞILACAK?

Vatandaşlar, e-Tanzim ürünlerine https://www.epttavm.com/kampanyalar/turkiye-kazanacak/turkiye-kazanacak linki üstünden ulaşabilecek.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal