03.04.2024-10:55 (Son Güncelleme:03.04.2024-16:28)


1

Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etmiş ve binanın bakımsızlığından dolayı isyan etmişti.



2

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündeme gelen Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'yı çektiği videoyla taklit ederek tiye almıştı.



3

Karadağlı, söz konusu paylaşımla ilgili Gökbakar, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve dava açacağını duyurmuştu.



4

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın "rezalet" diye tanımladığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu iddia edilmişti.



5

Tamer Karadağlı hakkında çıkan iddialara; 'Yaptığım paylaşımla ilgili bir çok yorum geldi. Antalya'da Haşim İşcan Kültür Merkezi belediyeye ait. Biz orada sadece kiracıyız' diyerek cevaplamıştı.



6

Sosyal medyadaki yorumları, eleştirileri ve açıklamalarıyla gündeme gelen komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, çektiği videoyla Tamer Karadağlı'yı taklit etmişti.



7

Milliyet'de yer alan habere göre, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, söz konusu paylaşımla ilgili Gökbakar, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve dava açacağını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr