Tamer Karadağlı, Arzu Balkan’a Yazdığı Osmanlıca Mektup Hakkında Konuştu

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, askerlik döneminde eski eşi Arzu Balkan’a yazdığı Osmanlıca mektup hakkında konuştu.

09.12.2020-09:02 - (Son Güncelleme: 09.12.2020-09:01) Tamer Karadağlı, Arzu Balkan’a Yazdığı Osmanlıca Mektup Hakkında Konuştu

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, geride bıraktığımız gün Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Karadağlı, samimi açıklamalarda bulundu.

Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında Gaziantep Orduevi’nde askerliğini yaparken o dönem sevgilisi olan Arzu Balkan'a yazdığı Osmanlıca mektubu yayınlamıştı. Karadağlı’nın Balkan’a yazığı mektup kısa sürede gündem olmuştu. Nişantaşı’nda yürüyüşe çıkan oyuncuya, askerlik döneminde yazığı mektup soruldu.

48 yaşındaki usta oyuncu, eski eşi Arzu Balkan’a yazdığı mektup hakkında ‘Arzu bana eski İngilizce ile müthiş bir mektup yazmıştı. Benim altta kalmamam gerekiyordu ve bu mektubu yazmak için tam bir gün uğraştım. O mektubu yazmam çok zordu’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal