Tamamlanamayan Metro İnşaatı Trafiği Kilitledi, Kilometrelerce Kuyruk Oluştu

İstanbullu vatandaşlar toplu taşımada uygulanan yüzde 35'lik zam maliyeti ile uğraşırken bir de bitmek bilmeyen metro inşaatları sebebiyle zamanını trafikte geçiyor. Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı’nda Yenibosna durağındaki inşaat sebebiyle meydana gelen kilometrelerce trafik havadan kaydedildi.

12.02.2020-09:41 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-15:22) Tamamlanamayan Metro İnşaatı Trafiği Kilitledi, Kilometrelerce Kuyruk Oluştu

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattındaki faaliyetler sebebiyle Yenibosna'da Sanayi Caddesi çift istikametli olarak taşıt trafiğine kullanıma kapalı.

Araç yoğunluğu için mühim bir güzergah olan yolda kilometrelerce meydana gelen trafik havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi.

E-5 Karayoluna kadar ulaşan yoğunluk, Basın Ekspres'in bir kısmını da etkisi altına aldı.

Toplu taşıma taşıtlarının ise metro inşaatının yanındaki kavşağı dönünce duraklarında yolcu alıp indirmeleri, trafiği daha da kötüleştirdi. Belediye ve özel halk otobüsleri yolcu alıp indirirken yolun bir şeridini de kapatıyor.

Aşırı olan trafik tek şeritten devam etmeye çalıştığı için daha çok artarak E-5 ve Basın Ekspres'e kadar kilometrelerce araç trafiği meydana gelmesine sebep oluyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal