Taksici Oğuz Erge’yi katletmişti: Saldırgandan skandal cinayet sözleri

İzmir’de kendisini üşümemesi için aracına alan taksiciyi silahla acımasızca öldüren D.A.’nın skandal sözleri ortaya çıktı.

02.02.2024-13:09 - (Son Güncelleme: 02.02.2024-17:27) Taksici Oğuz Erge’yi katletmişti: Saldırgandan skandal cinayet sözleri

İzmir’in Gaziemir ilçesinde taksi şoförü olarak çalışan 44 yaşındaki Oğuz Erge, gece saat 03.30 sularında Buca Gediz Mahallesi’nden yüzü maskeli bir kişiyi üşümesin diye aracına almıştı. 

D.A. araca bindikten sonra Oğuz Erge’yi sırtından silahla 3 kez vurarak ağır yaraladı. Merhametinin kurbanı olan Oğuz Erge İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Erge'nin üzerindeki parayla birlikte aracındaki eşyalarını gasp eden şüpheli D.A, olayın ardından polisin yaptığı detaylı kamera incelemeleri sonucunda tespit edilerek Buca'da saklandığı adrese yönelik düzenlenen operasyonla yakalandı.

Oğuz Erge

Amacım gasp değildi

AA’da yer verilen habere göre; Gözaltına alınan zanlının üzerinde suç aleti olarak kullanılan bir tabanca, boş kovanlar, gasp edilen para, cep telefonu ve kulaklık bulundu. Emniyet tarafından yapılan işlemlerin ardından D.A, adliyeye sevk edildi. Zanlının ifadesinde, taksiye gasp amacıyla binmediğini, olayın anlık olarak gerçekleştiğini belirttiği öğrenildi.

Tabancadaki 3 kurşunu da kullanmış

Daha önce intihara teşebbüs etmiş olan zanlının kullandığı ruhsatsız tabancada 3 adet fişek olduğu, olayda ise bu fişeklerden 3 tanesini de kullandığı belirlendi. Zanlı, sulh ceza hakimliğine sevk edildikten sonra tutuklandı.

İzmir taksi protesto

Meslektaşlarından protesto

Diğer yandan, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan taksiciler, Oğuz Erge'nin cenazesini taşıyan nakil aracının arkasında bir konvoy oluşturarak İzmir Adli Tıp Kurumu morguna doğru hareket etti. Bu esnada taksiciler, kornalar çalarak olayı protesto etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal