Tacize Uğrayan Kızları Korumak İstedi, Sapıklar Tarafından 6 Kez Bıçaklandı!

Ankara'da meydana gelen olayda iki kişini sözlü ve fiziki tacizine uğrayan kızları kurtarmak isteyen Haydarcan Doğan Hayatını kaybetti.

03.11.2021-16:22 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-16:42)

Son dakika gelen bilgilere göre, Ankara'da trajik bir olay yaşandı. Geçtiğimiz hafta Haydarcan Kılıçdoğan sokakta yürürken tacize uğrayan iki küçük kızı gördü. Tacize müdahale eden Haydarcan'ı Mert T. İle Yunus H. adlı sapıklar bıçakladı. Olay yerinde hayatını kaybeden Haydarcan Kılıçdoğan'ın acılı babası olay hakkında konuştu.

AVM'YE GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKMIŞTI

Haydarcan Doğan geçen hafta evden Alışveriş Merkezine gitmek için çıkmıştı. Alışveriş Merkezinde gezerken bir kafeden dışarı çıkan iki genç kız, iki kişinin sözlü ve fiziki tacizine maruz kaldı. İki kızın, Haydarcan Doğan'dan yardım istemesi üzerine olaya müdahale etmek isteyen Haydarcan Doğan, iki kişi tarafından 6 yerinden acımasızca bıçaklanarak olay yerinde hayatını kaybetti.

BABA KILIÇDOĞAN: OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM

Oğlunun vefat etmesinin, ailesinde büyük üzüntüye yol açtığını belirten acılı baba, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;  "İki kız çocuğu tacize uğrayınca oğlumdan yardım istiyor. Oğlumda "gençler ayıp oluyor, yapmayın" diyor. Bunun üzerine oğluma saldırıyorlar. Çocuğum 6 yerinde bıçak yarası var. İki defa kalp ameliyatı oldu. Olumlu gidiyordu. Doktorlarımız çok ilgilendi. Söyleyecek bir kelime bulmak çok kolay değil ancak her aile çocuklarıyla gurur duyar. Ben de çocuğum ile gurur duyuyorum. Ölmesini hazmedemiyorum. Her insanın yapması gerektiği şeyi yaptığına inanıyorum. Ne mutlu ki bana böyle bir çocuk yetiştirebilmişim. Duyarlı bir çocuk yetiştirmişim"

HAYDARCAN DOĞAN ACIMASIZCA ÖLDÜRÜLDÜ

Haydarcan'ın acımasızca öldürüldüğünü, kendisinin şiddetle uzaktan yakından alakası olmadığını belirten amcası şu sözleri söyledi; "Haydarcan özellikle şiddetten uzak duran biriydi. Mütevazi, kendi halinde biriydi. Ben bu yaşına kadar ne kavgasını gördüm ne de duydum. Kızlar daha 14 yaşında. Kızları taciz etmişler. Kızlar, Haydarcan'dan yardım istiyor. Gençleri uyarıda bulunuyor. Bunun üzerine 6 yerinden bıçakladılar"

MAĞDUR KIZLAR VE AİLELERİ DESTEK OLMAYA GELDİ

Mahkeme sürecinde mağdur kızlar ve ailelerinin yanında olduklarını belirten amca açıklamalarına şu sözlerle devam etti; "Kızlar anne ve babası yanımıza geldi. Destek oldular. Mahkeme sürecinde de yanımızda olacaklarını aktardılar. Onlarda bu davanın peşinde olacaklar. Hastane de yattığı sürece de yanımızdan ayrılmadılar."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal