29.04.2022-10:42 (Son Güncelleme:03.08.2022-09:20)


1

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan Barş Murat Yağcı, son dönemlerin en çok merak edilen isimleri arasında.



2

Survivor'ın yıldızı nasıl biri?

Survivor'ın yıldızı nasıl biri?

Aslen İzmir’li olan Barış Murat Yağcı, 21 Ocak 1991 yılında doğmuştur. Başarılı oyuncu Birce Akalay’ın kuzenidir. İzmir’de büyüyen genç Yağcı, üniversite eğitimi için İstanbul’a gelmiş ve Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası ilişkiler okumuştur. Her zaman sporla ilgili olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi’nde Spor Eğitmenliği eğitimine devam etmektedir.



3

Asıl mesleği ne?

Asıl mesleği ne?

Birçok kişi Barış Murat Yağcı’yı oyuncu olarak tanısa da aslında genç yıldız, uzun bir süre Efes Pilsen Spor Kulübü'nde profesyonel olarak basketbol oynadı. Ancak burada yaşadığı sakatlık sonrasında spor hayatına son veren Yağcı, kariyerine modellik ve oyunculuk alanında devam etmeye başladı. Best Model of Turkey adlı yarışmaya katılıp "Best Fotomodel" seçildikten sonra yapımcılar tarafından keşfedilmiştir. İlk oyunculuk deneyimini, 2014 yılında yayımlanmış olan Kocamın Ailesi adlı dizide Akın karakteri ile yaptı. Ancak Yağcı’nın en dikkat çeken işi başrollerinde Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Kiralık Aşk dizisidir.



4

Boyu ve kilosu kaç?

Boyu ve kilosu kaç?

Survivor yarışmasına katıldıktan sonra yıldızı iyice parlayan Barış Murat Yağcı hakkında en çok merak edilen şeylerden biri boyu ve kilosudur. 1,92 boya sahip olan Barış Murat Yağcı, 88 kilo ağırlığındadır.



5

Ancak Barış Murat Yağcı adını katıldığı Survivor yarışması ile duyurmuş, aynı dönem yarıştığı Nisa Bölükbaşı ile yarışma sonrası aşk yaşamıştır.



6

Sevgilisyle el ele görüntülendi

Sevgilisyle el ele görüntülendi

Alman model Laura Celine ile aşk yaşayan Barış Murat Yağcı, "Güzel giden bir ilişkim var. Sevgilime Almanya'da yaşıyor. Şimdilik evlilik ve çocuk düşüncemiz yok. Ama 2-3 sene içerisinde de evlenmiş olmam gerek, yaş geçiyor. Evlilik çok kritik bir karar" dedi.



7

Yeni sevgilisi

Yeni sevgilisi

Model sevgilisi Laura Celine ile yeni bir aşka başlayan Barış Murat, yaptığı paylaşım ile herkesi şoke etti. Ünlü ismin paylaşımına yenge güzelmiş yorumları geldi. İddialara göre Celine ile Nisa arasında daha önce tanışıklık vardı.



8

Nisa ile olaylı geçmişi

Nisa ile olaylı geçmişi

Sosyal medyada büyük ilgi gören Barş ve Nisa çifti, bir süre beraber olmuş daha sonra ise olaylı bir şekilde ayrılmışlardı.



9

Başarılı yarışmacı Barış Murat Yağcı, bu seferde konseyde söyledikleri ile gündem oldu.



10

Hırsız mı?

Hırsız mı?

Batuhan'ın konseyde erzakların çalındığını iddia etmesi ortalığı karıştırdı. Hırsızlık olayı gündemdeyken, eski yarışmacılardan Gizem'in yaptığı paylaşım tüm okları Barış'a çevirdi.



11

Survivor 2020 sezonunda yarışan Gizem Birdan, Barış Murat Yağcı'ya göndermek yaparak 'Huylu Huyundan vazgeçmez' deyimi ile dondurma fotoğrafı paylaştı.



12

Barış Murat Yağcı’nın Katıldığı Dizi, Film ve Programlar

Barış Murat Yağcı’nın Katıldığı Dizi, Film ve Programlar

Survivor (Kendisi, 2020) Rol Aldığı Tv Filmleri: Sosyetik Gelin (Demir, 2018)



13

Sevkat Yerimdar (Bora, 2017-2018) Kiralık Aşk (Eymen, 2015) Kocamın Ailesi (Akın, 2014) Figüran (Pelin Şafak’ın arkadaşı, Sinema Filmi 2014)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr