Survivor’un genç çiftinden aşk pozu: Ogeday sevgilisi Nisa’ya doğum günü sürprizi

2022 Survivor All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı, yarışmada sevgili olduğu Ogeday’la aşk pozunu paylaştı yer yerinden oynadı. İşte o fotoğraflar…

03.07.2022-15:57 - (Son Güncelleme: 03.07.2022-15:57)

Bu yıl en iyi yarışmacıların yarıştığı Survivor, geçtiğimiz akşam final yaptı. Zorlu yarışmanın birincisi ise Nisa Bölükbaşı oldu. Adadaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Bölükbaşı, birinciliği ile de gündemde bomba etkisi yarattı. 

Survivor şampiyonu Nisa’dan aşk pozu 

Survivor All  Star 2022 yarışmasının şampiyonu olan Nisa, gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen SMS oylaması ile birinci olan Nisa, sosyal medyada gündem olmuştu. Birçok kişi Nisa’nın birinciliğini haksız bulurken, Acun’un sonuçlara müdahale ettiğini iddia etmişti. Şampiyonluğunun tadını çıkaran Nisa ise, kendisi gibi Survivor yarışmacısı olan sevgilisi Ogeday ile mutluluk pozlarını paylaştı. 

Nisa ogeday aşkı

Ogeday’dan romantik sürpriz 

Yarışmada aşk yaşayan ancak birlikteliklerini gizleme kararı alan genç çift, yarışma sonrasında aşklarını dolu dizgin yaşamaya başladı. Öyle ki Ogeday, güzel sevgilisi Nisa’nın doğum gününü teknede hazırladığı sürprizle kutladı. O anların fotoğraflarını ınstagram hesaplarından paylaşan çifte binlerce beğeni geldi. 

Nisa ogeday sevgili mi?

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal