26.05.2022-10:20 (Son Güncelleme:24.04.2023-09:08)


1

Yaptıkları ile adaya veda etmek zorunda kalan yarışmacılar

Yaptıkları ile adaya veda etmek zorunda kalan yarışmacılar

Survivor 13. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiğini Survivor programında bugüne kadar birçok diskalifiye yaşandı. Bu diskalifiyelere bazen sağlık sorunları, bazen yaşanılan kavga ve tartışmalar neden oldu. Bu tür olaylarda çok büyük bir sorun varsa Acun Ilıcalı kesinlikle müsaade etmiyor ve yarışmacıları veya yarışmacıyı hemen adadan gönderiyor. İşte yaptıkları ile adaya veda etmek zorunda kalan yarışmacılar...



2

Murat Eken

Murat Eken

Survivor ödül oyununda talihsiz bir kaza yaşandı. Ünlüler takımı ve Gönüllüler Takımı arasındaki kıyasıya rekabet dikkatlerden kaçmazken parkuru erken tamamlamak isteyen Murat Eken başından yaralandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan başarılı oyuncu Murat Eken kanlar içinde kalırken yardımına doktor koştu. İddialara göre Murat başına aldığı darbeden dolayı yarışmadan çekilecek.



3

Ertuğ'un parmağı kırıldı

Ertuğ'un parmağı kırıldı

Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Barış Telli ve Halil karşı karşıya geldi. Mekanizmaya bağlı olarak yukarıya çıkan isimler ise Kürşat ve Ertuğ oldu. Oyun sırasında asılı olduğu ipten denize düşen Ertuğ'un canı acıdığı görüldü. Yarışmacı bir süre sonra kendini suyun içine bıraktı. Bu durum diğer Survivor yarışmacılarının panik olmasına neden oldu. Acılar içinde kıvranan oyuncu, "parmağım kırıldı, yarışma hayatım bitti" diye bağırması takım arkadaşlarını üzdü.



4

Aşkım Burçe

Aşkım Burçe

Survivor yarışması ile tanınan Aşkım Burçe Tunay, depremde erkek arkadaşını kaybetti. Aldığı haberle yıkılan Tunay, “Allah der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım, onsuz yaşayamam deme seni onsuzda yaşatırım” Yarım kalmadık mahşere kaldık” yazarak acı haberli duyurdu. Tunay’a yarışmadaki arkadaşları başta olmak üzere sevenleri destek mesajları gönderdi.



5

Pascal Nouma

Pascal Nouma

2011 yılında ünlüler takımındaki Pascal Nouma, Nihat Doğan ile yumruk yumruğa kavga edince güvenlik gerekçesiyle yarışma dışı bırakılmıştı.



6



7

Berna Canbeldek

Berna Canbeldek

2014 yılında Survivor'da gönüllüler takımında mücadele eden Berna Canbeldek Sahra ile aralarında yaşanan sözlü tartışmanın ardından Sahra'ya vurunca yarışmadan gönderilmişti.



8

Sema

Sema

Survivor’un yeni bölüm fragmanında zorlu parkurda yarışan Sema’nın, engellere takılıp çamura düştüğü ve boynunu sakatladığı görülüyor. Sema’ya yardım etmek için gelen takım arkadaşı ise kayarak yarışmacının üzerine düşüyor. Korkutan kazaya sağlık görevlileri müdahale ediyor. Sema’nın sağlık durumu hakkında ise henüz bir bilgi yok.



9

Hikmet

Hikmet

İddialara göre Hİkmnet'in herkes kavga etmesine daha fazla dayanamayan Acun Ilıcalı işe el attı. Yeni elenecek isim Hikmet Tuğsuz olacak!



10

Hikmet ve Atakan

Hikmet ve Atakan

Son bölümde yaşanan dokunulmazlık oyunu sırasında yıldızları bir türlü barışmayan Atakan ve Hikmet arasında kavga yaşandı. Yarışma sırasında Hikmet'in attığı top Atakan'ın kafasına gelince Atakan kavga çıkardı. Hikmet her ne kadar özür dilese de ortalık bir süre gergin kaldı.



11

Seda Tetik

Seda Tetik

Survivor 2016 yarışmasının en başarılı yarışmacıları arasında yer alan Seda Tetik, sağlık problemi nedeniyle adadan ayrılmıştı.



12

Yasin Obuz

Yasin Obuz

2020 Survivor All Star, 40'ıncı bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Ödül oyunu heyecanının yaşandığı son bölümde, Yasin ve Hikmet arasındaki gerilim gündeme geldi. Kampta Hikmet ile tartışan Yasin'in "Acun Ilıcalı bana racon kesemez" sözleri Ilıcalı'yı kızdırdı. Ada konseyinde Yasin'e sert uyarılarda bulunan Acun Ilıcalı, "Ben prodüksiyonu temsil ediyorum. Özel hayatta ise kimseye ters konuşmadım. Bazı yarışmacılarla dışarıda da samimiydim. Ancak Yasin sen kendine düşmanlar yaratan, problem odaklı, ileri geri konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan enteresan bir tipsin. 'Bana kimse racon kesemez, Acun Ilıcalı da gelse kesemez' diyorsun. O racon kesmeden ne kastediyorsun bilmiyorum. Ama buranın başı benim. Kurallara uymazsan seni buradan yollarım." Şeklinde uyardı.



13

Serkan Ercan

Serkan Ercan

2016 yılında ünlüler takımında mücadele eden Serkan Ercan da oyun sırasında ayağını incitmişti ve hastane raporları da yarışmaya devam edemeyeceği kararlaştırılmıştı.



14

Ecem Karaağaç

Ecem Karaağaç

2018 yılında All Star takımındaki Ecem Karaağaç ise fiziksel rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edememişti.



15

Melih Özkaya

Melih Özkaya

Yine Survivor 2018 All Star'da Gönüllüler takımında mücadele eden Melih Özkaya, sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etmişti.



16

Fatma Günaydın

Fatma Günaydın

2020 senesine geldiğimizde Gönüllüler takımında yarışan Fatma, yaşadığı sakatlık nedeniyle adaya veda etmişti.



17

Meryem Kasap

Meryem Kasap

Gönüllüler takımında dizinden sakatlığı bulunan Meryem Kasap’ın yapılan değerlendirmeler ve yarışmacının kararı ile 2020 yılında diskalifiye olmuştu. Bu yıl düzenlenen yarışmada da Meryem, ne yazık ki yine sakatlığı nedeniyle devam edememişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr