Survivor'ın fenomen ismi Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla büyülüyor! Taytıyla ayna karşısına geçen Kalaycıoğlu düzgün fiziğiyle hayran bıraktı

Survivor'un fenomen yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Instagram hesabını aktif kullanan ve her anını paylaşan Kalaycıoğlu, süper dar taytıyla verdiği ayna pozuyla hayran bıraktı.

16.06.2022-17:43 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-17:43) Survivor'ın fenomen ismi Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla büyülüyor! Taytıyla ayna karşısına geçen Kalaycıoğlu düzgün fiziğiyle hayran bıraktı

Geçtiğimiz sene Survivor yarışmasına damga vuran Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmadan sonra oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Instagram hesabında yüksek takipçi sayısına ulaşan güzel isim, günlük yaşamının her anını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Güzelliği ve fiziğiyle takipçilerinden tam puan alan Kalaycıoğlu'nun son paylaşımı adeta yürek hoplattı.

 aleyna kalaycıoğlu

Süper dar taytıyla ayna karşısına geçti!

Gün içinde alışverişe çıkan ve bu anlarını takipçileriyle paylaşmayı tercih eden Kalaycıoğlu, taytıyla ayna karşısında verdiği poz ile kendine hayran bıraktı.

 aleyna kalaycıoğlu taytlı paylaşım

Yaptığı paylaşımlar ile güzel fiziğini gözler önüne seren Kalaycıoğlu, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal