30.06.2022-08:39 (Son Güncelleme:10.04.2023-09:11)


1

Gizem Kerimoğlu

Gizem Kerimoğlu

Survivor 2022 All Star'a ilk veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu. Dün yayınlanan eleme konseyinde giden isim belli oldu. İşte detaylar...



2

Aycan Yanaç

Aycan Yanaç

Aycan Yanaç kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı. Dünki bölümde adaya veda eden o isim gündeme bomba gibi düştü.



3

Acun yarışmacıyı adadan kovdu

Acun yarışmacıyı adadan kovdu

Survivor 2023’ün yeni bölüm tanıtımındaki o anlar sosyal medyada gündem oldu. Acun Ilıcalı büyük kızgınlıkla bir yarışmacıya dönerek hemen konseyi terk etmesini söyledi. Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmacısına tepkisi gündem oldu. "Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim mesela biliyor musun?" diyen Acun Ilıcalı "Bugün yaşanan olay bana göre Survivor'da çok çok nadir göreceğimiz bir olay" ifadelerini kullandı.Açıklamasının devamında "Bencil olmamak zorundasın. Kendini düşünemezsin öyle. Sen başkaları için bir şey yapan bir insan mısın genelde, nasıl birisindir?" diyerek yarışmacıyı ikaz eden Acun Ilıcalı, öz eleştiride bulundu: "Ama bir şey kaçırmışım. Kendime ders vermeyi kaçırmışım. O arkadaki meşalen var ya! Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin." Acun Ilıcalı'nın hangi yarışmacıya neden tepki gösterdiği merak konusu oldu. Survivor'da yaşanan gerilimin nedeni bu akşam ekrana gelecek bölümle netlik kazanacak.



4

Chaby Han

Chaby Han

İddialara göre bu hafta elenecek kişi yarışmanın favorilerinden olan Güney Koreli Chaby olacak.



5

Berkan Karabulut

Berkan Karabulut

Survivor'da finale doğru yaklaşırken, Berkan, Nisa, Hikmet ve Nagihan arasında elenen isim belli oldu. Finale çok az bir zaman kalmışken hayallerine veda eden isim Berkan Karabulut oldu. Berkan'ın gidişinden sonra adaya büyük torpil döndüğü iddia ediliyor.



6

Batuhan Karacakaya

Batuhan Karacakaya

Survivor All Star'ın şampiyon adaylarından olan Batuhan, elenerek adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Batuhan ve Ayşe'nin elenmesiyle birlikte şampiyon adayları Nisa ve Adem oldu.



7

Gelen Ayçıl

Gelen Ayçıl

Yedeklerden Gelen Ayçıl Özaslan elendi.



8

Evrim Keklik

Evrim Keklik

Son zamanların en çok konuşulan ismi Evrim, özellikle ekip arkadaşları tarafından pek sevilmiyordu. Adı eleme potasından bir türlü düşmeyen isim sonunda elendi. Adaya veda eden Evrim şunları dedi; "Çok güzel 5 ay geçirdim, iyi ki buraya geldim. Gönül ister şampiyon olmak ama elimden geleni yaptım. Buradaki kitabımı, hayatımı kapattım. Burada yaşananlar burada kaldı ve ülkeme döneceğim. Burada elimden geleni yaptım ama bana yapılanlar nedeniyle bu kadar kaldım"



9

Seda Ocak

Seda Ocak

Elendiğini öğrenen Seda gözyaşları içinde şu açıklamayı yaptı; ""Ben en iyi kadınların içinde buraya davet edildim. Çok üzgünüm. Çok mutlu bir hayatım var ama burada bir daha yarışamamak beni üzüyor. Tek hayalim yarışmaktı onu da sizin sayenizde aldım. Ben erkeklerle yarışmak istiyordum, hayallerim vardı. Sema'yı burada bırakacak olmak,çok üzücü. Yolum bu kadarmış yapacak bir şey yok" Daha sonra ise kardeşine Sema'ya koştu ve sarıldı.



10

Yasin Obuz

Yasin Obuz

Adaya veda eden isim Yasin Obuz Oldu. Yasin'in elenmesi ile yarışmacılar büyük üzüntü yaşadı. Yarışmacılardan Nisa ise gözyaşlarına hakim olamadı. Yasin veda konuşmasında, "Ben hiçbir zaman kimsenin hakkını yemediğimi düşünüyorum. Kimse için kötü düşünmedim. Hep iyi yönden bakmayı denedim. Her şeye güldüm. 6 tane ceza alınca bunu zaten kabulleniyorsunuz. Diskalifiye olmadığım için mutluyum, gülüyorum" diyerek veda etti.



11

Sadık Ardahan Uzkanbaş

Sadık Ardahan Uzkanbaş

Survivor'ın elenen bir diğer ismi ise Ardahan oldu! Geçen bölüm eleme potasına giren, Gizem, Barış, Gökhan ve Ardahan arasında en az oyu alarak adaya veda eden isim, Ardahan oldu. Ardahan adaya veda etmeden önce ki konuşmasında şöyle dedi; "Hayallerime veda ettim, üzgünüm. Şampiyonlarla yarıştım. Bütün arkadaşlarımı çok seviyorum, ben onlardan razıyım, onlar da benden razı olsun."



12

Mert Öcal

Mert Öcal

Mart sonundaki partiye kadar geçerli olacak oylama sonuçlarına göre Evrim, Barış, Mert ve Atakan arasından en az oyu alan yarışmacıyı açıklandı. Oylama sonucuna göre Survivor'dan bu hafta elenen isim Mert Öcal oldu.



13

Birsen Bekgöz

Birsen Bekgöz

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Oylama sonucuna göre Survivor'dan bu hafta elenen isim Birsen oldu. Birsen'in elenmesinin ardından Nagihan ile Sema büyük üzüntü yaşadı. Birsen yaptığı açıklamada, "Umarım şampiyon gerçekten hak eden, sözünün eri biri olur. Meşalem sönüyor burada ama yine de çok güzel bir güneş benim için doğacak" şeklinde konuşması dikkat çekti.



14

Ezgi Eyüpoğlu

Ezgi Eyüpoğlu

Ezgi Eyüpoğlu ünlüler takımından elenen ilk isim oldu.



15

Yunus Emre

Yunus Emre

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde ise ada konseyi düzenlendi. Survivor'da eleme adayları Yasin Obuz, Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden ve Gökhan Keser SMS oylaması yapıldı. Acun llıcalı, oylama sonucuna göre Survivor 2022'den elenen yarışmacının Yunus Emre olduğunu açıkladı.



16

Furkan Kızılay

Furkan Kızılay

Sevilen yarışmacı sakatlıktan dolayı elendi.



17

Atakan Işıktutan

Atakan Işıktutan

Atakan Işıktutan sakatlık nedeni ile yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr