01.04.2024-11:19 (Son Güncelleme:01.04.2024-11:19)


1

Survivor All Star 2024'te geçtiğimiz perşembe günü adaya veda eden isim belli olmuştu.



2

Aleyna Kalaycıoğlu, Aysu Keskin, Berna Canbeldek ve Merve Aydın, düelloya çıkmıştı.



3

Düellonun ilk turunda Merve Aydın, 5-1'lik skorla Aysu Keskin karşısında galip gelmişti.



4

Aleyna Kalaycıoğlu da, Berna Canbeldek'e 5-3'lük skorla kaybetmişti. Final turunda Aysu, Aleyna'ya 5-3 kaybederek adaya veda etmişti.



5

Yarışmadan elenen Aysu'dan elenme ardından ilk paylaşım geldi. Survivor'dan döner dönmez üzücü bir haberle karşılaşan Keskin, 80.2 bin takipçici bulunan Instagram sayfasından yayınladığı mesajla yakın arkadaşı Ersan Martin'in vefat ettiğini duyurdu.



6

Sözlerine; "Herkese merhabalar, Nasılsınız? Umarım herkes iyi ve her şey yolundadır. Bildiğiniz gibi bir süredir yarışmada olduğumdan dolayı haberim yoktu" şeklinde başlayan Aysu Keskin, şöyle devam etti:



7

"Çıkar çıkmaz yine kötü bir haberle hayata döndüm. Yakın dostlarımdan biri olan sevgili arkadaşım 'Ersan Martin'in vefat ettiğini öğrendim. Buradan sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Çıkar çıkmaz böyle bir haber almak en çok korktuğum şeylerdendi ve başıma geldi, bu da benim sınavım sanırım. Daha güçlü ve iyi olacağım. Hayat kısa, her şey bizler için..." "Sizlere teşekkür etmek istedim, beni çok mutlu ettiniz. Desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkürler, bunu en içten duygularımla söylüyorum... En kısa zamanda sizinleyim. Sağlıkla ve sevgiyle kalın."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr