27.03.2024-11:24 (Son Güncelleme:27.03.2024-11:24)


1

Son dönemlerin en ilginç sezonlarından birinin yaşandığı Survivor All Star'da, aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre, bu kez karısının tüm uyarılarına rağmen Aleyna ile yüzleşince gündeme oturdu.



2

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek uyarıda bulunması ortalığı karıştırmıştı.



3

Hakkındaki tüm eleştirilerden sonra adada dışlanan Aleyna sinir krizi geçirmiş hatta oyuna bile çıkmamıştı. Yunus Emre ve Aleyna tüm bu olanlardan sonra oyun alanında bir araya geldi.



4

Aldığı cezalar ile adından sık sık söz ettiren Yunus Emre son olarak eşinin hamileliği ile gündeme oturmuştu. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden önce hamile olduğunu duyurmuş daha sonra gebeliğinin sonlandığını itiraf etmişti. Yunus Emre ile Aleyna'nın adadaki yakınlığından da rahatsızlık duyan Beria Özden eşine iletişim ödülünde 'Aleyna'dan uzak dur' diye mesaj göndermişti. Bu yaşananların ardından Aleyna adada dışlanmış ve sinir krizi geçirmişti.



5

Oyun alanında da sürekli bir araya gelen Yunus Emre ve Aleyna'nın ödül oyunu sonrası dönüşte havalimanın bekleme salonunda gizlice görüntülendiği anlar olay oldu.



6

İkilinin burada da baş başa olması dikkat çekti.



7

İşte o anlar...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr