15.03.2022-10:24 (Son Güncelleme:15.03.2022-10:47)


1

Survivor All Star’ın en gözde yarışmacılarından birisi olan Nagihan Karadere öyle bir şey yaptı ki bu hareketiyle yarışmadan diskalifiye olma riski ile karşılaştı. Olayın ardından 1 ay geçmeden başka bir isim daha telefon iddiasıyla gündeme geldi.



2

Dün ki yarışmadan sonra kim olduğu belli olmayan bir kişi takım arkadaşlarıyla oturduğu bir anda cebinden bir nesneyi çıkarırken kameralara yakalandı.



3

Nesneyi saklar halde duran Karadere’nin yanında telefon taşıdığı iddia edildi. Ekrana dikkatli bakan izleyiciler o nesnenin telefon olduğunu söyledi.



4

Diman Arcana isimli sosyal medya hesabı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; Survivor All Star’da dün akşam yayınlanan bölümde çok konuşulan görüntü. Dün akşam yemek ödülü kazanan Ünlülüler takımı gitmiş oldukları ödül evinde görüntülendi.



5

Görüntülerde arka tarafta isimi belli olmayan bir kişinin elinde telefon olduğu gözlemlendi. Bu görüntülerin ortaya çıkmasından sonra izleyicilerin kafasında soru işareti oluştu.



6

Görüntülerin ardından Acun Ilıcalı’nın o yarışmacıyı diskalifiye edeceği ve ödediği tüm paraları geri alacağı iddia edildi.



7

Yarışmacının kim olduğu ise hala büyük bir merak konusu. izleyicilere göre telefonu kullanan kişi ünlü isimlerden birisi.



8

Görüntüler ile ilgili henüz Acun Medya tarafından bir açıklama yapılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr