09.02.2024-10:35 (Son Güncelleme:09.02.2024-10:35)


1

Tv8 ekranlarının çok izlenen yarışma programı Survivor All Star'da son günlerde gerilim hiç azalmıyor. Son yılların belki de en yüksek tempolu sezonunun yaşandığı yarışmada kıyasıya süren mücadeleler, kavgaların ve tartışmaların gölgesinde kalıyor.



2

Şimdi de Gizem'in, evli olan Yunus Emre'ye karşı epey yakın teması izleyicinin tepkisini çekti. Konuyla ilgili atılan bir tweetin Yunus Emre'nin eşi tarafından beğenilmesi ise görenlerin ağzını açık bıraktı.



3

Son yılların en olaylı ve en yoğun tempolu Survivor'ı yaşanıyor. Hemen her bölümde bir olayın gerçekleştiği Survivor'da bu kez gündeme gelen isim Yunus Emre'ydi.



4

Evli yarışmacı Yunus Emre'nin eşi Bedia Gözen Özden geçtiğimiz günlerde Yunus Emre ve Aleyna arasındaki samimiyeti kıskandığı söylenmişti.



5

Yarışmada tartışmaya giren Yunus Emre'yi engellemeye çalışan kadın yarışmacılar ve özellikle Gizem'in teması izleyenlerden epey tepki çekti.



6

Ancak tam da bu tepkiler gelirken Yunus Emre'nin eşi Beria Gözen, bu kez "Survivor'da harem kurdu Yunus Emre" tweetini beğendi.



7

Beria Gözen'in bu tweeti beğenmesiyle de ortalık iyice birbirine girdi. Bunu görenler ''Bu ne genişlik'' yorumuyla şaşkınlığını gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr