10.02.2024-11:03 (Son Güncelleme:10.02.2024-11:03)


1

Kıyasıya rekabetten çok yaşanan kavgalarla gündeme gelen Survivor All Star'da Nihat ve Turabi geçtiğimiz hafta yarışmadan ayrılmıştı. Yerlerine Hilmi Cem, Avatar Atakan ve Sema Aydemir'in geleceği öğrenilen ikilinin sakatlık ve sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı duyurulmuştu. Fakat ortaya ilginç bir iddia atıldı.



2

Acun Ilıcalı, sağlık sorunları nedeniyle Dominik'e veda eden Turabi hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı açıklamasında, "Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi" ifadelerine yer verdi.



3

Yıllardır yayınlanan Survivor'ın sevilen karakterlerinden ve şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Turabi'den hayranlarını üzmüştü. Survivor konseyinde son gelişmeyi duyuran Acun Ilıcalı, sakatlanan Turabi'nin yarışmaya devam edemeyeceğini duyurmuştu.



4

Ilıcalı Turabi'nin vedasını şu sözlerle duyurmuştu:



5

"Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi."



6

Acun Ilıcalı ayrıca Survivor'a Hilmi Cem ile Avatar Atakan'ın dahil olacağını da duyurdu. Ilıcalı, Avatar Atakan ve Hilmi Cem'in kırmızı takımda yarışacağını açıklamıştı.



7

Fakat bir instagram sayfasının iddiasına göre Turabi'nin asıl ayrılma sebebi ''namaz''.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr