29.01.2024-10:25 (Son Güncelleme:29.01.2024-12:00)


1

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da Nagihan ve Sahra Işık arasında çıkan özel hayat kavgası gündeme oturdu. Görüntüler ekranda yayınlanmazken, bu büyük kavganın detaylarının gizlenmesi izleyenlerde merak uyandırmıştı.



2

"Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar?" diyen Nagihan ve Sahra arasındaki kavganın nedeni bilinmezken, yarışmacının Hasan Can Kaya'nın programındaki cinsel hayat itirafı tekrar gündeme geldi.



3

İddiaya göre Hasan Can Kaya'da cinsel hayatına dair konuşan Nagihan’a Survivor’da Sahra’dan olay karşılık geldi. "Sen bilmem ne bilmem ne yapıp ekranlarda anlatan kadın Survivor’da kimseye örnek olamazsın" diyen Sahra’nın Nagihan tarafından tartaklandığı iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu.



4

Görüntüler ekrana verilmezken sosyal medya bu büyük kavgayı epey merak etti. "Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar?" diyen Nagihan ve Sahra arasındaki kavganın nedeni merak edilirken Hasan Can Kaya'daki cinsel hayat itirafı tekrar gündem oldu.



5

Konuşanlar'a katılan Nagihan eski erkek arkadaşının sürekli kendisini aradığından bahsetmişti. Nagihan Karadere, 'Yaşadığı her ilişkide, ten uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Bana istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum' sözleriyle olay olmuştu.



6

Survivor Nagihan konuşmasında "Benim erkekliğim bitti, kalkmıyor benimki. Ne olur bir seferlik test edelim" teklifini "Gel bi' çalışalım" diyerek kabul ettiğini itiraf ederek adından söz ettirmişti.



7

Yarışma esnasında kendisine bu sözlerini hatırlatan Sahra'nın Nagihan tarafından tartaklandığı iddiası sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri olurken, Ata Benli, konseyde gözükmeyen Sahra'nın diskalifiye edildiğini ya da yarışmadan çekildiğini söyledi.



8

Yarışmanın bugünkü bölümünde bu soruların cevap bulması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr