22.04.2020-08:59 (Son Güncelleme:08.05.2024-01:58)


1

Survivor 2020'de Gönüllüler takımında yer alan Yasin ve Barış ekrana getirilen 52. bölümde yumruk yumruğa kavga etmişti. Acun Ilıcalı iki yarışmacıyı diskalifiye etmek yerine iki yarışmacının da takımının kazandığı 3 ödül oyunundan faydalanamayacağını söyledi.



2

TV8'in en çok izlenen yarışma programlarından olan Suvivor 2020'ye aynı takımda yer alan Yasin ve Barış3ınlavgası damga vururken fiziksel müdahalenin yaşandığı kavgada neler olacağı merak edilmeye başlanmıştı.



3

Parkur alanında meydana gelen kavgayı Acun Ilıcalı zor ayırırken konuyla ilgili 'Tansiyon yüksek olduğu için ikinize de nedenini sormak istemiyorum. Şu anda sakin olacağınıza dair ikinizden de söz aldım. Ancak bunun değerlendirmesini yapacağız.



4

Şu an için aldığımız karar Yasin ve Barış, bu oyundan ihraç edildiniz. Ekibimiz sizi ayrı yerlere götürecek. Oyunun kalanında yarışmayacaksınız. Riske girmek istemiyoruz. İki dakika içerisinde 3 aylık emeğinizi kaybolmasını istemeyiz. Sizi kaybetmek istemem.' demişti.



5

İkilinin kavgası hakkında aldığı kararı konseyde açıklayan Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı: 'Survivor'da daha önce kavga edip 'Sana akşama şunu yapacağım' diye tehditlerini sürdüren yarışmacıları eledik. Ancak siz de kendinizi kaybettiğiniz için yaptırım görmek zorundasınız. İkiniz için de bir karar aldık. Yasin ve Barış bundan sonra takımınızın kazandığı 3 ödülde yer almayacaksınız'



6

Survivor 2020'de Elenen İsim Ezgi Hocaoğlu Oldu

Survivor 2020'de Elenen İsim Ezgi Hocaoğlu Oldu

Survivor 2020 geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümün ile izleyenleri ekran balına kilitlerden eleme heyecanı yaşandı. Ezgi Hocaoğlu SMS'te en az oyu alınca adaya veda eden isim oldu.



7

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler geçtiğimiz akşam 53. bölümü ile ekrana getirildi.



8

Konseyde Yasin ve Barış'ın kavgası hakkında karar verilirken ele heyecanı da yaşandı. İki yarışmacı diskalifiye edilmek yerine 3 ödül oyunundan men edilme cezası aldı.



9

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eleme adaylarını tek tek açıklarken 6 isimden en az SMS oyu alan yarışmacı adaya veda etti.



10

Survivor 2020'de yapılan eleme konseyinde en az oyu alan isim Ezgi Hocaoğlu oldu. Ezgi, adaya veda eden isim oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr