01.06.2022-17:15 (Son Güncelleme:01.06.2022-17:15)


1

Ayşe ve Evrim'in yarışması sırasında Ayşe'nin rakibi EvrimE sembolü vermesi büyük bir kaos yarattı.



2

Ayşe'nin sayesinde sayı alan Evrim yarışmacı kazandı. Bunun üzerinde bir taraf mutluluk dansı yaparken diğer taraf ise oldukça sinirliydi.



3

Eleme adayı olan Batuhan konuyla ilgili ada konseyinde şunları dedi ,“Öncelikle bugün yaşadığımız bir olaydan bahsedeceğim. Ben eğer bir başka arkadaşımın hayatı benim elimdeyken, yaşanan bir olay var ki bunu unutamıyorum. Evrim’le Ayşe oyun oynuyor. Gözlerime inanamadım, hayal kırıklığı. Parkurun en zor kısmı oradaki iki adım. Neredeyse bunun devamı el ele tutuşup devam etmek"



4

Evrim, "Ben Ayşe'den çok özür dilerim. Bu kadar onun zor duruma gireceğini düşünmedim. Birbirimizin kalbini bildiğimiz için yardım istedim. Elinden o sembolü alıp farkı açsaydın kalleşlik olurdu. Onun bana harekeri çok güzel bir kalbinin olduğunu bana yine gösterdi. Keşke o sayıyı almasaydım" dedi.



5

Hikmet ise “O kadar engele giriyoruz, savaşıyoruz, bizim kalbimiz çok mu kötü? Oyunun en zor yeri birbirlerine yardım ettikleri yer. Bence tamamen yanlış. Ben yapmıyorum diye kalbim pis mi benim?” dedi.



6

Tüm bunların üzerine Acun "Survivor tarihinde görülmüş şey değil" diyerek son noktayı koydu.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR