18.01.2024-15:58 (Son Güncelleme:18.01.2024-15:58)


1

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ederken yarışmacılar oyunlarda kazanmak için kıran kırana yarışıyor.



2

Oyunda Gizem Memiç ve Seda Aktuğlu'nun yarıştığı esnada Turabi ve Hakan arasında tansiyon yükseldi ve gerginlik yaşandı. İki oyuncu birbirine girince oyuna ara vermek zorunda kalındı ve Acun Ilıcalı yine devreye girdi.



3

Her bölümüne heyecanlı anlara sahne olan 'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümünde tansiyon yine yükseldi.



4

Ödül oyununun başında Seda Ocak'la yarışan Merve Aydın oyunu kaybettikten sonra çok sinirlendi. Adaya geçtiklerinde herkesle konuşacağını söyledi.



5

Gizem Memiç ve Seda Aktuğlu'nun yarıştığı esnada ise Turabi ve Hakan arasında gerginlik yaşandı. İkili arasındaki gerginlik artınca oyuna ara vermek zorunda kalındı. Acun Ilıcalı devreye girerek yarışmacılara sert çıkıştı.



6

Seda Aktuğlu ile Gizem Memiç yarıştıkları esnada Turabi, Hakan, Nagihan ve Seda Ocak kenardan destek veriyordu. Turabi mavi takımın yarışmacılarına 'Biraz çekilir misiniz?' diye sordu. Hakan da 'Burası bizim tarafımız' yanıtını verince ortalık karıştı. Ne Turabi ne de Hakan herhangi bir taviz vermeyince Seda Aktuğlu ve Gizem Memiç'in yarışı henüz devam ederken ikili arasında gerginlik kavgaya dönüştü. Takım arkadaşları engellemek istese de ikili tartışmayı sürdürdü. Oyuna düdük sesiyle ara verilirken Turabi ve Hakan yatıştırıldıktan sonra atış yapanların yanına gelinmemesi için yanlarına da engel kondu.



7

Ödül oyununda Turabi ve Hakan'ın oyun oynanırken engelleyecek kadar tartışmayı büyütmesinden Acun Ilıcalı rahatsız olduğunu söyledi ve iki isme de sert bir şekilde çıkıştı. Ilıcalı, Hakan'a dönerek 'Sizlerden beklediğimiz, böyle oyun oynanırken, böyle bir ihlal olursa, o oyunu bitirirsin sonra bunun hakemi var. Belki itirazda bulunabilir ancak tansiyonu düşürmemiz lazım. Kendi yaptığımız şeyi başkası yaptı diye ortamı germeye gerek var mı? Yok.' sözlerini sarf etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr