16.02.2024-16:59 (Son Güncelleme:16.02.2024-16:59)


1

Survivor'ın iddialı isimlerinden olan Sahra Işık yarışmayı ani bir kararla bırakınca arkasında yatan sebep merak konusu olmuştu.



2

Survivor Sahra'nın özel hayatına dair ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Seda Aktuğlu iddiaya göre Sahra'nın eşini aradı ve olaylar bir anda gelişti.



3

Survivor'dan isteğiyle ayrılan Sahra Işık'ın neden aniden yarışmayı bıraktığı merak konusu olmuştu.



4

Sahra adayı terk edip "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N.M.S" notunu düştüğü bir paylaşım yapmıştı.



5

Sosyal medyada Sahra'nın yarışmayı bırakmasına dair bir çok iddia ortaya atılmıştı. Yakın zamanda yarışmadan elenen Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylüyor" dediği ileri sürüldü. Bu sözlerden sonra ise olanlar oldu.



6

Bunun üzerine Acun Ilıcalı'yı arayan Sahra'nın kocası Aybirdi iddiaya göre Sahra ile görüştürüldü. Ağlayarak ekiple konuşan Sahra ise çekilme kararı olarak İstanbul'a uçtu. Sahra Işık iş insanı İdris Aybirdi ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde krizler yaşayan ikili, evlilik terapistine başvurmuştu. Boşanma davası açan çift daha sonra barışmıştı. İdris Aybirdi "Davayı tamamen geri çektik. Karşılıklı feragat ettik. Şu an ilişkimizde bir problem yok" diye konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr