23.02.2024-09:38 (Son Güncelleme:23.02.2024-09:38)


1

İstisnasız her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programı Survivor All Star'da kaos hiç bitmiyor.



2

Survivor'a yeni bir isim daha dahil oldu. Bu ismi Acun Ilıcalı acil durum konseyini toplayarak duyurdu.



3

Kaos ve entrikanın hiç azalmadığı Survivor'a yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Son olarak efsane futbolcu Ronaldinho'nun katıldığı Survivor'a yeni bir isim daha dahil oldu.



4

Yeni ismi Acun Ilıcalı acil durum konseyinde açıkladı. Ilıcalı; 'Mavi takıma gelecek yeni yarışmacımızın adını açıklıyorum.



5

Batuhan Karacakaya.' diyerek duyurdu. Batuhan Karacakaya ise oldukça iddialı bir giriş yaparak 'Biz buraya yeni gelmedik, geri geldik' ifadelerini kullandı



6

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği 'Bülent' karakteriyle hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya daha önceden Acun Ilıcalı'ya kullandığı sert ifadelerle gündem olmuştu. Karacakaya "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da..." sözleriyle uzun süre X'te TT olmuştu.



7

Karacakaya "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da..." sözleriyle uzun süre X'te TT olmuştu. Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya'ya 'İlk katıldığın sezondan kimler var şu anda?' diye sordu. Karacakaya 'Poyrazcığım var.' diye yanıt verince Poyraz dayanamadı ve 'Poyrazcığımı hatırlatacağım ben ona' diye konuştu. Birkaç ay önce eski sevgilisine karşı şiddet uyguladığı ve şantaj yaptığı iddialarıyla gündeme gelen yarışmacının adaya gelişi, bazı izleyicilerden de tepki çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr