07.03.2022-09:59 (Son Güncelleme:07.03.2022-10:58)


1

Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu, bir çok kez Survivor'da yer aldı. Aynı yarışmada yer aldıkları Gizem Akın ile evlendi ve çiftin Lila ismini verdikleri bir çocukları oldu. Hatipoğlu, Survivor Panorama'da sunuculuk yapmaya devam ediyor.



2

Hilmi Cem

Hilmi Cem

Hilmi Cem, Survivor'da performansı ile büyük beğeni topladı. Yarışmadan sonra Hilmi Cem, bir çok dizi ve filmde oynadı. Şu anda oyunculuk hayatına devam ediyor.



3

Hasan Yalnızoğlu

Hasan Yalnızoğlu

Hasan Yalnızoğlu, Survivor’ da iki sezon boyunca yarıştı. Dansçı, oyuncu, model ve profesyonel güreşçi olan Yalnızoğlu, yarışmanın ardından dizilerde rol aldı ve dans performanslarında bulundu. Şu anda Operasyon isimli yeni başlayacak bir yarışmada sunucu olarak yer alıyor.



4

Duygu Çetinkaya

Duygu Çetinkaya

Duygu Çetinkaya, 2013 yılında Survivor gönüllüler takımında yer aldı. Bu yarışmadan sonra Duygu Çetinkaya, dizi ve filmlerde oyunculuk yaptı. Çetinkaya, şu anda oyunculuk hayatına devam etmekte.



5

Taner Tolga Tarlacı

Taner Tolga Tarlacı

Survivor Taner, YouTube'da videolar çekiyor.



6

Berna Keklikler

Berna Keklikler

2017 yılında katıldığı Survivor yarışması ile ünlenen Berna Keklikler, özellikle Sabriye ile olan tartışmaları ile çok konuşuldu. Yarışma sonrasında çeşitli dizi,film ve yarışmalarla ekranlara çıktı.



7

Cemal Can Canseven

Cemal Can Canseven

Survivor yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven, yeni projelere hazırlanıyor. Ünlü fenomen Danla Bilic;’in yakın arkadaşı Cemal Can, zaten kitlelerce tanınıyordu. Ama Survivor'da ile beraber daha da popülerleşti. Survivor'da şampiyon oldu. Devamında Exxen platformunda yayınlanan müzikal bir dizide Aleyna Tilki ile beraber rol aldı.



8

Gökhan Keser

Gökhan Keser

Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser'i Sinem Kobal ile birlikte rol aldığı Selena dizisinde tanıdık. Keser, Survivor 2014 sezonunda yarışarak ününe ün kattı. En son olarak 2020'de yayınlanan Mahsusa isimli dizide rol aldı. Şuanda ise modellik yapıyor.



9

Yasin Obuz

Yasin Obuz

Yasin Obuz, survivor yarışmasından sonra ortalıklarda fazla görünmüyorken yaptırdığı burun estetiğiyle gündeme geldi



10

Ogeday Girişken

Ogeday Girişken

Fenerbahçe takımında lisanslı bir sporcu olan ve kürek takımında yer alan Ogeday Girişken, başarılı kariyeri ile Dünya sıralamalarına adını kazıdı. 2017 yılında Survivor’a katılan Girişken, büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Katıldığı yıl yarışmayı şampiyonlukla bitirdi. Yarışma sonrasında dizilerde oyunculuğa başlayan Ogeday şu anda Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem dizisinde rol almakta.



11

Merve Oflaz

Merve Oflaz

Merve Oflaz, 2010 yılında katıldığı Survivor’da şampiyon oldu. Böylece Survivor All Star'a da katıldı. Oflaz, yarışmanın ardından oyunculuk hayatına başladı ve Muhteşem Yüzyıl, Arka Sokaklar gibi dizilerde oyunculuk yaptı.



12

Evrim Keklik

Evrim Keklik

Galatasaray’ın ve Fenerbahçe ve voleybol kadrosunda yer alan Evrim Keklik Survivor ile beraber büyük bir popülerlik elde etti. Survivor sırasında bir röportajda ağlayarak yaşadığı zorlukları anlattığı video ile adından çok konuşuldu. Şu anda Keklik, ‘Hayatın İçinden’ isimli programda moderatörlük yapıyor.



13

Barış Murat Yağcı

Barış Murat Yağcı

Oyunculuk ve modellik yapan Barış Murat Yağcı, 2020 yılında Survivor kadrosunda yer aldı ve büyük bir hayran kitlesi oluştu. Şu an Yağcı, kitap ve şarkı çıkardı. Uzun süre yarışmadan arkadaşı Nisa Bölükbaşı ile ilişkisi ile konuşuldu



14

Merve Aydın

Merve Aydın

Atlet olan Merve Aydın, ilk olarak 2014 yılında Survivor’a katıldı ve bu yarışmada üçüncü oldu. Adından çok söz ettiren Aydın daha sonrasında Survivor All Star’a katıldı ve bu yarışmada ikincilik elde etti. Merve Aydın, 2018 yılında Mehmet Akif Filiz ile evlendi ve çiftin bir bebeği oldu.



15

Uğur Pektaş

Uğur Pektaş

2005 Survivor birincisi olan Pektaş, yarışmanın ardından oyunculuğa başladı. Arka Sokalar dizisinde oynayan Pektaş ününe ün kattı. Kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile evlendi ve çiftin bir çocukları oldu. Daha sonra şiddetli geçimsizlik yüzünden ayrıldılar. Birbirlerini çok seven çift barıştı ama 2017'de yeniden ayrıldı. 2020'de Pektaş, tekrar Survivor'a katıldı fakat yarışma esnasında geçirdiği bir sakatlık sonrasında Survivor'a veda etmek zorunda kaldı.



16

Sabriye Şengül

Sabriye Şengül

Sabriye Şengül, Survivor yarışmasıyla popülerlik kazanan yarışmacılar arasında bulunuyor. Boksör olan Şengül, 2017 yılında Survivor'da yer aldı. Şu anda Şengil, boks hayatına devam ediyor.



17

Murat Ceylan

Murat Ceylan

Murat Ceylan, 2017'de Survivor'a katıldı. Ceylan, yarışmanın en popüler isimlerinden biri oldu. Yarışma sonrasında ise dizilerde yer aldı. Şu anda ise Survivor'da sunuculuk yapıyor. Ceylan, yarışmanın ardından TV8’de kariyer hayatını sürdüren insanlar arasında sayılıyor.



18

Turabi

Turabi

Dövüş sanatıyla ilgilenen Turabi, Survivor'da 2014 ve 2015 yılında yapılan iki yarışmada da şampiyon oldu. Survivor'dan sonra Turabi, dizlerde rol almaya başladı. Daha sonrasında katıldığı The Challenge yarışmasında da şampiyon oldu.



19

Adem Kılıççı

Adem Kılıççı

2017 yılında Survivor’a yarışmacı olarak katılan Adem Kılıççı, 2018 yılanda tekrar yarışma kadrosunda yer aldı ve birincilik elde etti. Boksör olan Kılıçcı, yarışmadan sonra bir spor salonu açtı.



20

Damla Can

Damla Can

Survivor’da 2016 sezonunda yarışmacı olarak yer alan Damla Can, finale kalmıştı fakat elenmişti. Yarışmadan sonra Survivor Panorama 'da yorumcu olarak ekranlarda yerini aldı, Damla Can TV8 bünyesinde çalışmaya devam ediyor.



21

Nisa Bölükbaşı

Nisa Bölükbaşı

Nisa Bölükbaşı Survivor 2020 sezonunda yer aldı bu yarışmada Cemal Can ile arkadaşlığıyla çok konuşuldu. Yarışmadan sonra Barış Murat Yağcı ile olan ilişkisi ve ayrılığı sansasyon oldu. Şu anda Bölükbaşı, Youtube kanalında videolar çekiyor.



22

Aycan Yavaş

Aycan Yavaş

Profesyonel futbolcu olan Aycan Yavaş, 2020 yılında Survivor'a katıldı. Yavaş hem güzelliği hem performansı ile devam etmekte. Aynı zamanda profesyonel futbolcu olan Yavaş, futbol kariyeri ile de adından sıkça söz ettiriyor. Şu anda futbol hayatına devam etmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr