Survivor Yağmur kimdir, kaç yaşında? Yağmur Banda Survivor'dan elendi mi? En az oyu kim aldı?

Survivor All Star'da bu hafta adaya veda eden isim gönüllüler takımından Yağmur oldu. Yağmur'un adaya vedasının ardından hayatına dair detaylar da merak edilmeye başlandı. Peki, Survivor Yağmur kimdir, kaç yaşındadır? İşte, Survivor Yağmur'un hakkında merak edilenler...

20.04.2022-02:03 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-02:03) Survivor Yağmur kimdir, kaç yaşında? Yağmur Banda Survivor'dan elendi mi? En az oyu kim aldı?

Survivor gönüllüler takımında mücadele eden Yağmur Banda bu haftanın eleme adayları arasındaydı. Son bölümde yaşanan konseyde adaya veda eden Yağmur hakkında sosyal medyada sıkı bir takip başladı. Peki, Survivor Yağmur kimdir, kaç yaşındadır?

Survivor Yağmur kimdir?

1998 İzmir doğumlu olan Yağmur Banda, başta Taekwondo olmak üzere birçok sporla ilgilenmektedir. Banda'nın spor alanındaki en önemli başarısı 2012 yılında 55 kiloda kazanmış olduğu Taekwondo Türkiye şampiyonluğu olmuştur. 2006 yılında Taekwondo macerasına başlayan Banda aynı zamanda yüzmede de oldukça iddialı.

 survivor yağmur kim

Survivor'a veda eden isim kim oldu?

Bu hafta oynana dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı dört kadın eleme adayı çıkardı. Potaya giren Evrim, Ayşe, Nisa ve Yağmur dün yayınlanan bölümde halk oylamasına çıktı. Bugün gerçekleşen eleme konseyinde halk oylamasından en az oyu alan ve adaya veda eden isim Yağmur oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal