17.06.2022-13:15 (Son Güncelleme:30.03.2023-09:08)


1

Survivor sakatlıkları

Survivor sakatlıkları

Yayınlandığı günden beri dikkatleri üzerine çeken Survivor, her yıl iddialı yarışma kadrosu ile yayınlanmaya devam ediyor. Bu yıl 2022 All Star kadrosunun yarıştığı Survivor’da sakatlıklar yine yarışmanın önüne geçmeye başladı. Biz de Survivor tarihinin en ciddi sakatlıklarını sizler için bir araya getirdik. Nisa'nın son olayı ise gündeme bomba gibi düştü.



2

Semih

Semih

Survivor'un iddialı yarışmacıların Semih, yarıştığı dönemde parmayığını kırmıştı. Nisa'nın sakatlığı ise Survivor'da tarih yazdı. İşte detaylar...



3

Kardelen

Kardelen

Survivor 2023'de korkutan sakatlık. Gönüllüler takımında olan Kardelen, yarılma sırasında sakatlandı. Bir anda bağırmaya başlayan Kardelen, apar topar hastaneye kaldırıldı.



4

Zeynep Alkan

Zeynep Alkan

Survivor 2023'ün dikkat çeken isimlerinden olan Zeynep Alkan, üç oyundur takımda yer almıyordu. Dün akşam ki ada konseyinde Zeynep Alkan'ın sakatlığı nedeniyle ameliyat olması gerektiğini ve yarışmaya veda ettiğini açıkladı.



5

Nisa

Nisa

Bireysel dokunulmazlıkta Adem ile yarışan Nisa, sürünme engelinden çıkarken "Omzum çıktı" diye bağırarak yarışmaya devam etti. Omzundan dolayı atışlarını yapamayan Nisa, oyunu kaybetti. Doktor muayene ettikten sonra diskalifiye olacağı iddia ediliyor.



6

Atakan

Atakan

Sorvivor yarışmasının en korkuyan kazalarından biri Atakan'ın havuz oyununda, boynundan sakatlanıp souyun altında kaldığı anlardı.



7

Sahra Işık

Sahra Işık

İddila kadın yarışmacılardan biri olan Sahra, ikili oyunca takım arkadaşının ipine takılım ayak bileğinden sakatlanmıştı.



8

Nisa Bölükbaşı

Nisa Bölükbaşı

Survivor All Star'ın son fragmanı incelendiği zaman Nisa'nın biranda yere yığıldığı görülüyor. Yardımına takım arkadaşlarının koştuğu olayda Murat Ceylan'ın "Bu sefer Nisa gerçekten" dediği duyuldu.



9

Elif

Elif

Oyunlarda yer alamayan Elif ile ilgili izleyiciler Elif neden yok diye merak ederken bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Acun Ilıcalı tarafından üzücü haber verdi. Yarışmanın başarılı ve sevilen isimlerinden olan Elif yaşadığı sakatlık dolayısıyla yarışmaya veda etti. Yerine birinin gelip gelmeyeceği henüz bilinmezken detaylar bu akşam yayınlanacak yeni bölümde olacak.



10

Göz Yaşlarını Tutamadılar

Göz Yaşlarını Tutamadılar

Dün kansere yenik düşerek, hayatını kaybeden Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kaza'nın ardından, ada konseyine katılmayac Acun Ilıcalı'nın yerine Murat Ceylan geçri. Ceylan yaşadıkları acı kayıptan bahsederken gözyaşlarını tutamadı. Ceylan, "Ekibimizden, ailemizden çok değerli biri, canımız parçamız bizden koptu. Bir süredir boğuştuğu amansız hastalığa maalesef Alpay ağabeyimiz yenik düştü. Bugün ben de sunamıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ayakta durmakta güçlük çekiyorum, kelimeleri seçemiyorum. Alpay ağabey şahsım adıma çocukluğumdan beri tanıdığım, bana ağabeylik yapan biriydi. Sizler de yakından tanıyordunuz çoğunuzun anıları vardı" dedi.



11

Anıl Atik

Anıl Atik

En ciddi sakatlıklardan bir olan ANıl Atik, havuz oyununda bileğinin üzerine düşerek, ayak bileğin sakatlamış ve alçıda yarışmaya devam etmişti.



12

Barış Murat Yağcı

Barış Murat Yağcı

Geçtiğimiz bölümlerde yarışma sırasında parkundan düşüp dizini sakatlayan Barış için işler ciddi. İddialara göre Barış adadan kovuldu. Fakat bize yapılan açıklamdan 3 hafta boyunca Barış'ın sağlık durumunun takip edileceği söylendi.



13

Acun ılıcalı, Barış ile ilgili şu açıklamayı yaptı; Değerlendirmelerde geldiğimiz nokta 3 hafta boyunca Barış ayağının üzerine basmayacak. Barış hemen orayı bıraksın ve yarışmayı terk etsin diye bir durum yok ama bağlarda zedelenme var. Bundan sonrası hocalarla yaptığımız görüşme sonucunda tamamen sana bağlı bir durum. Senin durumun da iyileşme açısından belirsiz.İyileşme ihtimalin de var fakat sonraki süreçte devam edemeyebilirsin. Bunları değerlendirerek istersen ayrılabilirsin, zorlayacağım dersen devam edebilirsin. Ya da 3 haftanın sonunda devam edip yine bırakabilirsin. Eğer oyun oynayamayacak durumdaysan maalesef devam ettirme şansımız yok."



14

Atakan

Atakan

Bu yıl 'All Star' konseptiyle ekranlara gelen Survivor'da dokunulmazlık mücadelesi vardı. Gönüllüler ve Ünlüler takımının kıyasıya rekabet ettiği yarışta kazanan taraf belli oldu. Atakan'ın son durumunu paylaşan Ilıcalı, yarışmacının Survivor'a devam edip etmeyeceğini de açıkladı. Acun Ilıcalı, Atakan ile ilgili olarak, "Bir konuyu size açıklamam gerekiyor. Bu konu bir yarışmacımızla ilgili Atakan. Atakan'ın omzuyla ilgili detaylı bir şekilde sağlık ekibimiz incelemeler yaptı. Dün söylediğim konu omzun iyileşmesi değil Survivor'a devam ederse oluşabilecek riskler konusu. Tabii ki gündeme geldi. Sağlık ekibimiz Atakan'ın omzundaki sakatlığın bundan sonra yarışırsa büyük bir risk olacağını ve kendi sağlığıyla ilgili ciddi problemler yaratabileceğini söyledi. Bu da şu demek oluyor, tabii ki üzgünüz. Çok erken bir sakatlık.



15

Survivor'a veda etti

Survivor'a veda etti

Atakan'ın sakatlığı maalesef Survivor'a devam etmesine izin vermiyor ve Atakan bugün itibarıyla Survivor All Star'a veda etti. Yarın vedalaşmaya gelecek" dedi.



16

Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu

Çok konuşulan yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu, boyundan sakatlanarak herkesi çok korkutmuştu.



17

Turabi

Turabi

Survivor tarihinin en çok konuşulan yarışmacılarından Turabi, engelli oyunda ayağı iplere takılarak kburgalarını incitmişti.



18

Serhat Akın

Serhat Akın

Eski futbolcu Serhat Akın, diz kapağından sakatlanarak herkesi kokrutmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr