11.03.2024-10:59 (Son Güncelleme:11.03.2024-10:59)


1

Survivor All Star'da olayların ardı arkası bir an olsun kesilmiyor. Nagihan, Yunus Emre konuşulurken son tanıtımda sıra şimdi de Poyraz'ın işlediği bir suça geldi.



2

Acun Ilıcalı'nın "Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı" dediği olay merak yarattı.



3

Son zamanlarda Yasmin Erbil ile aşk yaşamasıyla gündeme gelen ve sonrasında tekrar Survivor All Star'a giden Yiğit Poyraz sosyal medyada gündeminde.



4

Survivor All Star 2024 56. Bölüm Tanıtımı'nda Acun Ilıcalı sözleriyle dikkat çekti.



5

Ilıcalı "Yıllarca Survivor çektim fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı ve konunun muhatabı Poyraz.



6

Akıl tutulması yaşadı sana Survivor tarihinin görmediği yaşanmamış bir ceza vereceğiz" diyerek merak yarattı.



7

Son zamanlarda Yasmin Erbil ile aşk yaşamasıyla gündeme gelen ve sonrasında tekrar Survivor All Star'a giden Yiğit Poyraz sosyal medyada gündeminde. Survivor All Star 2024 56. Bölüm Tanıtımı'nda Acun Ilıcalı sözleriyle dikkat çekti.



8

Ilıcalı "Yıllarca Survivor çektim fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı ve konunun muhatabı Poyraz. Akıl tutulması yaşadı sana Survivor tarihinin görmediği yaşanmamış bir ceza vereceğiz" diyerek merak yarattı. Survivor All Star 2024 56. Bölüm Tanıtımı sonrası herkes cezanın ne olduğunu merak etti. Poyraz'ın cezayı Aleyna'ya ettiği küfürden dolayı mı aldığı ise henüz netleşmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr