Survivor Nisa'ya ne oldu, sakatlandı mı? Survivor Nisa'nın sağlık durumu nasıl? Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir?

Survivor All Star 2022 110. bölüm fragmanına Nisa’nın araç hareket halindeyken bayılması damgasını vurdu. Peki Survivor Nisa'ya ne oldu, sakatlandı mı? Survivor Nisa'nın sağlık durumu nasıl? Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Tüm soruların yanıtları haberimizde...

21.05.2022-09:48 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-09:48) Survivor Nisa'ya ne oldu, sakatlandı mı? Survivor Nisa'nın sağlık durumu nasıl? Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir?

TV8’de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin 110. bölüm fragmanında yine izleyenleri ekranlara kilitleyecek sahneler yer aldı. Survivor yeni bölüm fragmanında yarışmacılardan Nisa Bölükbaşı’nın araç hareket halindeyken rahatsızlanması bir çok insanı endişelendirdi. İnsanlar Nisa’nın durumu hakkındaki son gelişmeleri öğrenmek için arama motorları üzerinden ‘’Survivor Nisa'ya ne oldu, sakatlandı mı? Survivor Nisa'nın sağlık durumu nasıl? Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir?’’ sorularıyla araştırma yapıyor.

Survivor Nisa'nın sağlık durumu nasıl?

Survivor yeni bölüm fragmanında Nisa Bölükbaşı araç hareket halindeyken aniden bayılıyor. Nisa’nın sağlık durumu merak edilirken doktorlardan bu yönde henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Survior Nisa sakatlık

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Çekya’nın başkenti Prag’da dünyaya geldi. Daha 3 aylıkken yüzme dersleri almaya başlayan Bölükbaşı, Çekya’nın en büyük takımında 6 yaşındayken yüzmeye başladı. O yıllarda profesyonel kayak teklifi de alan Nisa Bölükbaşı evinden uzaklaşmamak için teklifi reddetti. 8 yaşında tenise başlayan yarışmacı Cibulka takımında 15 yıl boyunca tenis oyuncusu oldu. 15 yaşında yüzmeyi bırakan Bölükbaşı, 2018’de Çek Cumhuriyeti U20 milli takımında yer aldı ve ikincilik elde etti. Aynı yıl mimarlık okumaya başlaması sebebiyle voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Nisa Bölükbaşı hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal