Survivor Nisa neden yok, elendi mi? Survivor Nisa neden oyunlarda yok?

Survivor All Star'da 6 Mayıs Cuma akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda Gönüllüler rakımı yarışmacısı Nisa'nın olmadığı görüldü. Yarışmanın müdavimleri Nis'yı oyunda göremeyince Survivor Nisa neden yok, elendi mi? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Survivor Nisa neden oyunlarda yok?

07.05.2022-00:03 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-00:03) Survivor Nisa neden yok, elendi mi? Survivor Nisa neden oyunlarda yok?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık ve ödül oyunlarında kıyasıya mücadele ediyorlar.

Yarışmanın 6 Mayıs Cuma akşamı ekranlara gelen bölümünde kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık oyunu için yine karşı karşıya geldiler. Yarışmanın müdavimleri ise Gönüllüler takımında yarışan Nisa Bölükbaşı'nın dokunulmazlık yarışında göremediler. Nisa'nın neden oyunlarda olmadığı araştırılmaya başlarken Nisa'nın elenip elenmediği sorgulanmaya başlandı.

Survivor Nisa neden yok, elendi mi

Survivor Nisa neden yok, elendi mi?

Survivor Nisa neden oyunlarda yok? sorusu 6 Mayıs akşamının yanıtı en çok aranan sorularından biri oldu. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Instagram hesabı üzerinden canlı yayın açarak yarışmacıların son mesajlarını izleyicilerle paylaşmıştı. Ilıcalı'nın canlı yayını sırasında Gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı'nın yayında olmayışı dikkatlerden kaçmadı.

Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı'nın dokunulmazlık oyunlarında yer almayışının nedeninin Nisa'nın omuzu ve dizinde bir sakatlık meydana gelmesinden dolayı doktor raporu aldığı ve bu nedenle oyunlarda yer almadığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal