Survivor Funda Kim?

TV8 ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın gerçekleştirdiği yarışma Survivor 2018'de dün akşam yapılan halk oylamasında adaya veda eden isim Funda Alkayış oldu. Peki, Funda Alkayış kimdir?

10.04.2018-14:18 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-13:55) Survivor Funda Kim?

TV8'de ekrana getirilen ve yayınlandığı günden bugüne kadar reyting sıralamasında üstte yer alan yarışma Survivor 20182de yapılan dün akşamki eleme gecesinde adaya ve hayallerine veda eden isim Funda Alkayış oldu.

Kick Boks sporu ile 27 defa Türkiye Şampiyonu ve 2 defa Dünya Şampiyonu olan Funda Alkayış kimdir? Survivor izleyicileri tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Funda Alkayış kimdir?

SURVİVOR FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?

Funda Alkayış, 1987 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda tamamlamıştır.

FUNDA ALKAYIŞ NE İŞ YAPAR?

2009 yılında zayıflama amacıyla spora başlayan Funda Diken Alkayış; daha sonra sporu hayatına dahil etmiş ve Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu spor dallarıyla uğraşmaktadır.

Funda Alkayış, Ali Alkayış ile evlidir. Funda, spora ilk başladığında ailesinin karşı çıktığını nedeninin ise vücudunda morarmalar olmasını gösteriyor.

Kick Boks sporu ile 27 defa Türkiye Şampiyonu ve 2 defa Dünya Şampiyonu olmuş ve ülkemize 2 altın madalya getirmiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal