13.04.2020-10:31 (Son Güncelleme:03.06.2024-10:23)


1

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz akşam ekrana getirilen Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler birleşme partisinde kızı Melisa'nın dans ettiği ve Aleyna Tilki ile düet yaptığı anları paylaştı. Melisa'yı paylaşırken ekrana Acun Ilıcalı gelince görüntüsünü vermemek için kamerayı kızına odakladı.



2

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler birleşme partisi geçtiğimiz akşam ekrana getirildi. Ünlü isimler görüntülü olarak programa bağlanırken Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa da partide yerini aldı.



3

Melisa Ilıcalı, ilk olarak müzik eşliğinde bir dans gösterisi sergiledi. Şeyma Subaşı kızının dans ettiği anları televizyondan izlerken sosyal medya hesabından paylaştı.



4

Aleyna Tilki birleşme partisine görüntülü olarak katıldı ve Melisa ile sohbet etmeye başladı. Acun Ilıcalı, Aleyna Tilki'ye o anlarda merhaba derken görüntüsü ekrana getirildi.



5

Ekranda kızı ve eski eşi Acun Ilıcalı'nın görüntüsünün yan yana verilmesi üzerine Şeyma Subaşı, eski eşinin görüntüsünün sosyal medya hesabından paylaşmamak için kamerasını kızına odakladı. O anlar dikkatlerden kaçmadı.



6

Melisa Ilıcalı ve ünlü şarkıcı Aleyna Tilki 'O Sen Olsan Bari' adlı parçaya birlikte düet yaparak büyük beğeni topladı.



7

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı Kimdir?

Sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. 1.74 boyunda olan Şeyma Subaşı 50 kilodur. Acun Ilıcalı ile boşanana Şeyma Subaşı, DJ Guido Senia ile aşk yaşıyor.



8

Bir döneme damga vuran ‘Var mısın Yok musun?’ yarışmanın yarışmalarından biri olan Şeyma Subaşı, 2008 yılında katılığı Miss Turkey yarışmasıyla tırmanmaya başladı. Ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösterdi, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı okudu.



9

Var Mısın Yok Musun? Yarışmasına katılmış ve 69 Bin TL ödül kazanarak ayrıldı. Bu tarihten sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşan Subaşı, "Yok Böyle Dans" isimli yarışmada kostüm tasarımcısı olarak çalışmaya başladı.



10

Eylül ayında 8 yıldır beraber olduğu Acun Ilıcalı ile beraber olan Şeyma Subaşı'nın ünlü televizyoncudan bir de Melisa adında kızı bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR