Survivor All Star takımlar değişecek mi? Survivor 2022'de yeni takımlar nasıl olacak, kim hangi takımda olacak?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta adaya ünlüler takımından Gizem Memiç adaya veda ederken dün yayınlanan fragmanda ise başarılı oyuncu Adem Kılıççı'nın bir sakatlık yaşadığı görülüyor. Bu durum üzerine ünlüler takımında yarışacak kişi sayısı azalırken Acun Ilıcalı ada konseyinde takımların karışabileceğini söyledi. Peki Survivor All Star'da takımlar karışacak mı? Survivor'da kim hangi takımda olacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

15.04.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-16:08) Survivor All Star takımlar değişecek mi? Survivor 2022'de yeni takımlar nasıl olacak, kim hangi takımda olacak?
TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında heyecan hız kesmeden devam ederken takımların karışabilme ihtimali gündeme geldi. Geçen hafta ünlüler takımından Gizem Memiç adaya veda ederken dün yayınlanan yeni bölüm fragmanın da ise başarılı oyuncu Adem Kılıççı'nın bir sakatlık yaşadığı görülüyor. Barış'ın da uzun süredir sakatlıkla mücadele etmesiyle ünlüler takımında yarışacak kişi sayısı azaldı. Bu durum sonrasında Acun Ilıcalı ada konseyinde takımların karışma ihtimalinden bahsetti. geçtiğimiz günlerde de Acun Ilıcalı ünlüler takımından bir kadın yarışmacının elenmesi durumda takımların karışabileceğini söylemişti. Bu durumdan sonra takımların karışıp karışmayacağı merak konusu oldu.

Survivor'da takımlar karıştı mı

Survivor'da takımlar karıştı mı?

Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyuncu için kıyasıya mücadele ederken ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Program sonrasında hemen yeni bölüm fragmanı verilirken fragmanda Adem Kılıççı'nın sakatlandığı görüldü. Daha sonra ada konseyinin gösterildiği fragmanda Acun Ilıcalı takımların karışabilme ihtimalinden söz etti. Bu durum üzerine takımların karışıp karışmayacağı merak edildi. Takımların karışıp karışmayacağı ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Ama takımların karışabileceği düşünülmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal