Survivor All Star 29 Nisan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kim seçildi?

Büyük bir heyecanla takip edilen Survivor All Star yarışmasının 29 Nisan Cuma akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı merak ediliyor. Ayrıca, dokunulmazlık oyununu kaybeden takımın hangi arkadaşını elem potasına gönderdiği sorgulanıyor. Peki, Survivor yarışmasının 29 Nisan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kim seçildi?

30.04.2022-02:23 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-02:23) Survivor All Star 29 Nisan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kim seçildi?

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor All Star, tüm heyecanıyla ve tüm hızıyla devam ediyor. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı Survivor'da 29 akşamı oynana dokunulmazlık oyunun galibi takım ve kaybeden takımın eleme adayı günün en çok sorgulanan konusu oldu.

29 Nisan akşamı dokunulmazlığı almak için yarış alanına gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıran kırana bir mücadeleye girdiler. Dokunulmazlığı kazanan takım rahat bir şekilde konseye çıkarken, kaybeden takım aralarından bir kişiyi hem eleme potasında hem de yokluk adasında gönderecekler.

Survivor All Star 29 Nisan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı

Survivor All Star 29 Nisan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı

29 Nisan Cuma akşamı ekranlara gelen Survivor dokunulmazlık oyununun sorasında yüksek puanı alan takım oyunun galibi olacak. Daha sonra konseye katılan yarışmacılardan kaybeden taraf, aralarından bir kişiyi eleme potasında gönderecekler.

Survivor 2022 All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu almak için büyük bir mücadele veren yarışmacıların kazanan takımı ise bu akşam oynanan yarışlardan sonra belli olacak.

Eleme adayı kim seçildi?

Survivor'da 29 Nisan Cuma akşamı haftanın ilk eleme adayı seçilecek ve eleme adayı aynı zamanda yokluk adasına giden ilk yarışmacı olacak. Bu akşam oynana oyun sonrasında ise dokunulmazlık oyununu kaybeden akım arasından bir isim belirlenecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal