Survivor All Star 2024 Sahra kimdir? Sahra Işık kaç yaşında, nereli ve evli mi? Sahra Işık hayatı ve kariyeri

Survivor’da daha önce de yarışan ve dikkat çekici bir performans gösteren Sahra Işık, Survivor All Star 2024’te mavi takım adına mücadele edecek. Acun Ilıcalı’nın sunduğu programda yer alan Sahra Işık’ın biyografisi ve kariyeri arama motorlarında sorgulanıyor. Peki Survivor All Star 2024 Sahra kimdir? Sahra Işık kaç yaşında, nereli ve evli mi? İşte Sahra Işık hayatı ve kariyeri…

06.01.2024-17:19 - (Son Güncelleme: 06.01.2024-17:19) Survivor All Star 2024 Sahra kimdir? Sahra Işık kaç yaşında, nereli ve evli mi? Sahra Işık hayatı ve kariyeri

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star 2024, daha ilk bölümlerden sezona damga vuracak yapım olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yeni sezonda kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılan yarışmacılardan Sahra Işık, daha önceki Survivor performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ogeday, Yiğit Poyraz, Seda Ocak, Yunus Emre, Damla Can, Yasin Obuz, Seda Aktuğlu, Begüm Yücetan, Hakan Hatipoğlu, Nefise Karatay, Furkan Kızılay gibi isimlerle beraber mavi takımda yer alan Sahra Işık’ın kariyeri, hayatı, Instagram adresi, boyu gibi pek çok detay internet üzerinden yoğun şekilde sorgulanıyor. Peki Survivor All Star 2024 Sahra Kimdir? Sahra Işık kaç yaşında, nereli ve evli mi?

Sahra Işık kimdir?

Survivor yarışmacısı Sahra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Fenerbahçe’de voleybolcu olan Sahra Işık, sporculuk dışında modellik ile de ilgilendi. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. ncü olan Sahra Işık, Survivor’ın 2014 ve All Star sezonlarında yer aldı ve izleyenlerin aklında kalan isimlerden birisi oldu.

Sahra Işık

Hırslı ve mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Sahra Işık, yarışma sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla magazin dünyasını sık sık meşgul etti.

Sahra Işık daha önce Survivor 2014 ve Survivor All Star 2018 sezonlarında yer aldı. Işık, bu sezon mavi takımda yer alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal