TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından yalnızca biri olan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanı yüksek bir şekilde başladı. Birbirinden iddialı ve güçlü yarışmacıların yer aldığı All Star kadrosunda, geçtiğimiz yıllarda adını unutulmaz isimler arasında yazdıran birçok yarışmacı bu yıl tekrar Dominik’te mücadele etmek için takımlarında hazır bulunuyor. Ünlüler ve gönüllüler olmak üzere ikiye ayrılan takımlarda oynanan dört tane dokunulmazlık yarışmasının ardından dört kişi eleme potasına gitti. Yalnızca eleme adayı olarak değil sürgün kampına da gönderilen dört kişi, hem yarışmalardan hem de ödüllerden mahrum kalarak zorlu anlar yaşadı. Sürgün kampından sonra eleme potasına çıkan dört kişi ise; Birsen, Sercan, Gizem ve Hikmet oldu. Bu dört yarışmacıdan ise yalnızca biri elenerek, Survivor hayallerine veda etti.
Survivor All Star 20222ye ilk veda edecek olan isim, dün gece toplanan ada konseyinde belli oldu. Eleme adaylarından Birsen, Sercan, Gizem ve Hikmet’in potada olduğu elemede, SMS oylaması sonucu adaya veda edecek olan isim de belirlenmiş oldu. Eleme sonucunu beklerken büyük bir heyecan yaşayan potadaki yarışmacılar ise çıkacak sonucu merakla bekledi. Acun Ilıcalı’nın sunduğu eleme heyecanın sonucunda ise hem adaya hem de hayallerine veda eden ilk isim gönüllüler takımından Gizem Kerimoğluoldu. Son zamanlarda ekranlara da yansıyan mutsuzluğunun sebebi sorulduğunda ise Kerimoğlu, herhangi belirli bir sebep olmadığını Survivor’ın zaten çok zor olduğunu ve yaşadığı sakatlığın motivasyonunu etkilediğini dile getirdi. Elenen isim olarak açıklanan Gizem Kerimoğlu, daha sonrasında arkadaşlarıyla vedalaşarak Survivor’dan elenen ilk isim oldu.
Survivor All Star 2022'de dün gece ilk eleme heyecanı yaşandı.
Ünlüler ve gönüllüler takımından olmak üzere dört kişi elem potasında yerini aldı.
Eleme potasına gönderilen ilk aday ünlüler takımından Birsen olurken, ikinci aday ise Sercan oldu.
Gönüllüler takımından ise potaya gönderilen ilk isim Gizem olurken, ikinci isim olarak da Hikmet seçildi.
Acun Ilıcalı'nın sunduğu eleme konseyinde, yarışmacılar potada oldukları için büyük bir heyecan yaşadı.
SMS oylamasıyla belirlenen elenecek kişi ise en düşük oy olarak sonuncu olan Gizem Kerimoğlu oldu.
Böylece Survivor All Star 2022'ye ilk veda eden isim, gönüllüler takımından Gizem Kerimoğlu olarak, hayallerine veda etti.
Survivor'da yaşadığı sakatlık nedeniyle zorlandığını söyleyen Gizem, sonrasında arkadaşlarıyla vedalaşarak Survivor macerasını sonlandırdı.