Survivor All Star 2022 son bölümünde ortalık karıştı! Sunucu Murat Ceylan bile çılgına döndü

Survivor All Star 2022’nin son bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda ortalık karıştı. Yaşanan olaylar karşısında sunucu Murat Ceylan bile çılgına döndü.

07.05.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-10:40) Survivor All Star 2022 son bölümünde ortalık karıştı! Sunucu Murat Ceylan bile çılgına döndü

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor All Star 2022’nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde izleyenler ünlüler ile gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadelesine tanık oldu. Dokunulmazlık oyununun dışında iletişim oyunu için de mücadele iki takım yaşanan stres sonucunda birbirlerine girdi.

Ogeday tartışmaları alevlendirdi

Dokunulmazlık oyununda birbirleriyle mücadele eden Ogeday ile Adem arasında gerilim dolu anlar yaşandı. Adem’e karşı galip gelen Ogeday’ın "Bu sene herkes kalbinin ekmeğini yiyecek" diye bağırdı. Adem, "Sen de yiyeceksin merak etme herkes görecek. Tek tek hepiniz gelin merak etmeyin" sözlerini ifade etmesi tartışmaların fitilini ateşledi. Bu sözler sonrasında Berkan ‘’Niye içine konuşuyorsun sesli konuş" sözleriyle Ogeday’a karşılık verdi.

Survivor

Tartışma iki takımın geneline sıçrarken Çerez niyetine yerim seni" diyen Adem'e Berkan, "Hadi ya ne yiyorsun sen?" diyerek, "Sen hiç Boşnak böreği yedin mi?" dedi. Berkan'ın Adem'e, "İçine konuşuyorsun" demesi üzerine Atakan da olaya dahil olarak, "O hep içine konuşur ben konuşturacağım onu" dedi. Tartışma devam ederken Adem, Avatar Atakan'a gönderme yaparak, "Sizin komutlarınızı veren ben değilim" sözlerini kullandı.

Tüm bu tartışmalar sonucunda sakinliğiyle tanınan sunucu Murat Ceylan bile çılgına döndü. Uyarılarının dikkate alınmamasına sinirlenen Ceylan sonunda dayanamayarak her iki tarafa da "Yeter!" diye bağırdı ve iki takımı da susturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal