Survivor Adem ve Hikmet neden kavga etti? Survivor'ın olay ikilisi son bölüme damgasını vurdu! Hikmet Adem kavgasında küfürler havada uçuştu

Survivor’ın olay ikilisi son bölüme damgasını vurdu. Hikmet Adem kavgasında küfürler havada uçuştu. Peki Survivor Adem ve Hikmet neden kavga etti? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

04.06.2022-12:28 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-12:28) Survivor Adem ve Hikmet neden kavga etti? Survivor'ın olay ikilisi son bölüme damgasını vurdu! Hikmet Adem kavgasında küfürler havada uçuştu

Survivor All Star 2022’de sona yaklaşılırken yarışmacılar arasındaki mücadele seviyesi de artıyor. Survivor son bölümünde yapılan yarışmada oldukça heyecan dolu dakikalar yaşandı. Takımların değişmesinin ardından yapılan ilk dokunulmazlık oyununa Hikmet ve Adem’in kavgası damga vurdu. Survivor’ın olay ikilisi olan Hikmet ile Adem’in kavgasında küfürler havada uçuştu.

Survivor Adem ve Hikmet neden kavga etti?

Survivor dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen Hikmet ile Adem, ortak bir engelden geçerken bir anda kavgaya tutuştu. Hikmet’in Adem’in ayağına basması sebebiyle Adem parkurdaki bir engelden çıkamadı ve kavganın fitili ateşlendi. Hikmet’in ayağına basmasına sinirlenen Adem, ‘’ "Bırak ayağımı oğlum ya gerizekalı mısın?" sözleriyle Hikmet'i sinirlendirdi. Adem'in sözleri sonrasında çileden çıkan Hikmet, "Sensin gerizekalı, ayağını mı tutuyorum" diyerek bağırmaya başladı.

Hikmet Adem kavgası

Survivor'ın olay ikilisi son bölüme damgasını vurdu

Adem’in sözleri karşısında çileden çıkan Hikmet, ‘’Şampiyon gibi ol hakaret etme kimseye" dedi. Daha sonrasında gülmeye başlayan Adem'e daha çok sinirlenen Hikmet, "Gülme. Şampiyon gibi davran" ifadeleriyle Adem’e karşılık verdi.

Hikmet’ten Adem’e ağır sözler

Sinir seviyesinin yükselmesiyle birlikte Hikmet, Anlat Bakalım oyununda Adem'in annesinin laflarıyla alakalı Adem'e sözler söyledi. Hikmet, "Senin saf olduğunu annen bile söyledi. Saftır benim oğlum dedi. Ben sana söylemedim. Sen bana söyledin" diyerek Adem'i sinirlendirdi.

Hikmet Adem kavgası

Adem, Hikmet’in lafların sinirlendi

Hikmet'in bu lafları sonrasında ise Adem, "Bak annemin adını ağzına alma, pislik yapma. Adam ol" diyerek Hikmet'e cevap verdi. Hikmet ise daha sonrasında, "Senden mi öğrenicem adamlığı" sözleriyle Adem'e yanıt verdi.

Survivor Hikmet Adem kavgası sonrası alınacak kararlar konusunda gözler Acun Ilıcalı’ya çevrildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal