Survivor Adem diskalifiye olacak mı, ceza alacak mı, elenecek mi, diskalifiye mi oldu?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star'ın 126'ıncı bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümde ayrı heyecanın ve olayın yaşandığı programın bu akşam yayınlanacak bölümde Atakan ve Adem'in arasında yaşanan kavga damga vuracak. Bunun üzerineyse 'Survivor Adem diskalifiye olacak mı? Adem ceza alacak mı? Survivor Adem elenecek mi, diskalifiye mi oldu?' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

06.06.2022-22:48 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-22:48) Survivor Adem diskalifiye olacak mı, ceza alacak mı, elenecek mi, diskalifiye mi oldu?

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde dokunulmazlık oyununda Atakan ve Adem'in birbiriyle tartıştıkları görülüyor. Atakan ve Adem arasında gerçekleşen kavga sonrasında ise Survivor izleyicileri Adem'in ceza alıp almayacağını merak ediyor. Adem elenecek mi, diskalifiye mi olacak? İşte detaylar...

Survivor Atakan ve Adem neden kavga ediyor?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından olan Survivor'ın bu akşam ekranlara gelecek 126'ın bölümünde gergin anlar yaşanıyor. Atakan, parkurda önüne geçen rakibi Adem'e birkaç kez tekme atıyor. Adem'in "Ben sana vurursam görürsün bak" demesiyle de ortalık bir anda karışıyor. Adem ve Atakan'ın birbirlerinin üzerine yürüyor.

Survivor

Survivor Adem diskalifiye olacak mı?

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen Adem ve Atakan arasında yaşanan kavga bölüme damga vuruyor. Yarışma sırasında Atakan, Adem'in önüne geçmesiyle birlikte Adem'e birkaç kez tekme atıyor. Parkurda bir şey söylemeyen Adem, parkurun tamamlanmasının ardından ise "Ben sana vurursam görürsün" diyerek Atakan'a tepki gösteriyor.

Adem'in bu sözüne öfkelenen Atakan ise "Gel vur bakalım" diyerek yerinden kalkıp Adem'in üstüne doğru yürüyor. Bu sırada Adem'de Atakan'ın üzerine yürüyor. Aynı zamanda bağrışmaların olduğu olayda Atakan ve Adem sakinleşmeyince aralarına takım arkadaşları giriyor. İkilinin arasında yaşanan bu olayın ayrıntıları ise bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümle ekranlara gelecek.

Survivor Adem ceza alacak mı

Bunun ardından 126. bölümün 2'nci fragmanında ise Atakan'ın Adem'e yaptığı gibi Adem'de benzer bir hareketi Hikmet'e yapıyor. Fakat bu konu hakkında ise net bir bilgi bulunmamakla birlikte nelerin olduğu bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde görülecek.

Yaşanan bu olayın ardından ise nelerin olduğu tam olarak bilinmese de Adem'in diskalifiye olup olmayacağı tartışmalara konu oldu. Yaşanan olaylar sonrasında Adem hakkında ne olacağına dair henüz resmi bir açıklama bulunmasa da bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde toplanan ada konseyinde her şey netlik kazanacak.

Adem Kılıçcı

Survivor Adem kimdir?

18 Nisan 1986 tarihinde Ağrı'da dünyaya gelen Adem Kılıçcı, İstanbul Fenerbahçe Boks Şubesi'nin bir üyesidir. 2004 yılında Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya alan Adem, 2007 yılında Şikago'nun ev sahipliği yaptığı Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda ise bronz madalya kazanmıştır. 2008 yılı Yaz Olimpiyatları'nda 10 Ağustos'ta 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi.

İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıçcı, müsabakadan 14-3 yenilerek ayrıldı. 2014-2015 yıllarında Dünya Boks Federasyonunun (AIBA) düzenlemiş olduğu APB Profesyonel Boks Ligi'nde Dünya Şampiyonu olarak Rio Olimpiyatları'na da katılma hakkı kazanmıştır.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal