01.06.2020-08:48 (Son Güncelleme:27.04.2024-19:40)


1

Survivor 2020'de oynanan son dokunulmazlık oyununu da gönüllüler kazandı. Acun Ilıcalı, iki takımdan birinde üç kişi kalması halinde takımların birleşeceğini söylemişti. Peki Survivor'da yeni takımlar nasıl oluşacak? İşte merak edilen soruların cevapları...



2

Survivor 2020’de ünlüler ile gönüllüler, geçen hafta Ramazan Bayramı nedeniyle eleme olmadı ve takımlar arasında dört dokunulmazlık oyunu oynanandı. Bütün dokunulmazlık oyunlarını gönüllüler kazandı.



3

Dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandığı için ünlüler eleme potasına girmek zorunda kaldı. Ünlüler takımından bir kişi SMS oylaması sonucu Salı günü bir kişi adaya veda edecek.



4

Ada konseyinde Acun Ilıcalı, birleşen takımlardan nasıl iki takım oluşacak konusunu açıkladı. Ilıcalı, "Bir parkurda kalan on yarışmacı teker teker performans yapacak. Bu oyunda ilk dört yarışmacıdan birinci ile dördüncü ve ikinci ile üçüncü şeklinde final oyunu oynayacak. Final oyununu oynayan yarışmacılar, takım kaptanları olacak.



5

Bu iki takım kaptanı arasında bir mini oyun ile ilk seçimi kim yapacak belirlenecek. Bu kaptanlar ise haftanın takımlarını birer birer seçerek oluşturacak. Ve bu şekilde oluşan takımlar, bir hafta boyunca mücadele edecek" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr