02.03.2020-08:51 (Son Güncelleme:19.05.2024-00:26)


1

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de beklenmedik anlar yaşandı. Ada yaşantısında tartışmalar yaşayan ve son olarak Yasin ile kavga eden Erman Altıkardeş yarışmadan elendi. Gönüllüler takımında yarışan Fatma da sakatlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye oldu.



2

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2020 yarışmasında heyecan ve mücadele son gaz devam ederken Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasından birer isim diskalifiye oldu.



3

Adada yaşadığı tartışmalar ve son olarak Yasin'in arkasından 'Ben çok Yasin okudum ama ölülerin arkasından' diyerek tartışma yaşayan Erkan Altıkardeş'in diskalifiye edildiğini açıklarken Gönüllüler takımında yarışan Fatma'nın da yarışmadan elendiğini duyurdu.



4

Ilıcalı, yaptığı açıklamada 'Arkadaşlarla toplantı yaptık. Erman'ın Survivor'a adapte olamadığını ve Survivor'a devam edebilecek durumda olmadığını kararlaştırdık. Erman bundan sonra Survivor'a devam etmeyecek.



5

Fatma'nın ayağındaki rahatsızlığın tahminimizden daha büyük boyutta olduğunu gördük. Doktorumuz Metin Kuş'un raporu doğrultusunda, Fatma'nın Survivor'a devam edemeyeceğini açıklamak zorundayız. Fatma yarışmaya devam edemeyecek. Yarın adaya gelip sizinle vedalaşacak.' ifadelerini kullandı.



6

Erman Altıkardeş Kimdir?

Erman Altıkardeş Kimdir?

Erman Altıkardeş, 22 Şubat 1996 yılında doğdu. Sporcu üniversite eğitimini ise Yaşar Üniversitesi Lojistik bölümünde tamamladı.



7

Erman Altıkardeş, küçük yaşta iken Altay kulübünün alt yapısında kariyerinin ilk basamaklarını çıkmaya başladı.



8

Erman Altıkardeş, 2011 yılında Almanya’nın Bremen kentinde One Nation Cup’ta ülkesini uluslararası alanda temsil etti.



9

Erman Altıkardeş, daha önce Özçamdibispor ve Ekol Göz Menemenspor formaları giydi.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr