Suriye İsrail Savaş Jetini Vurdu

Perşembe günü Suriye topraklarında gerçekleşen İsrail hava saldırıları, Şam rejimi ve İran'ın desteklediği müttefik milis güçleri tarafından tutulan mevkileri hedef aldı.

30.11.2018-15:34 - (Son Güncelleme: 30.11.2018-15:33) Suriye İsrail Savaş Jetini Vurdu

Perşembe günü Suriye topraklarında gerçekleşen İsrail hava saldırıları, Şam rejimi ve İran'ın desteklediği müttefik milis güçleri tarafından tutulan mevkileri hedef aldı. Bu kaynaklara göre, grevler Suriye'nin güneybatısındaki Quneitra eyaletinin Harfa bölgesini - iki Suriye ordusunun yönetim merkezi - ve Suriye'nin güneyindeki Daraa eyaletinin Tel Mani bölgesini de hedefliyordu. Kaynaklar, İsrail bombalı saldırısının bir saatten fazla sürdüğünü söyledi. 

Suriye'nin SANA haber ajansına göre, rejim hava savunması saldırıya tepki verdi ve düşman uçaklarını düşürmeyi başardı. SANA’ya verilen açıklamada, "Hava savunmamız, başkent Şam'ın güneyindeki Al-Keswa bölgesinde düşman hedeflerine karşılık verdi ve onları vurdu." ifadesi kullanıldı. Ancak İsrail ordusu sözcüsü Avichay Adraee, İsrail topraklarında hiçbir İsrail uçağının kaybedilmediğini söyleyerek iddiayı reddetti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal