Sürat Kargo sitesi neden açılmıyor? Sürat Kargo ne oldu, kapandı mı?

Bir kaç gündür Sürat Kargo'nun Web sitesine ulaşmak isteyen vatandaşlar erişim engeli ile karşı karşıya kalıyorlar. Sürat Kargo sitesi neden açılmıyor? diye merak eden kullanıcılar Sürat Kargo ne oldu, kapandı mı? sorusuna da yanıt arıyorlar.

22.03.2022-12:29 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-12:29) Sürat Kargo sitesi neden açılmıyor? Sürat Kargo ne oldu, kapandı mı?

Türkiye’nin önde gelen kargo şirketlerinden biri olan Sürat Kargo'nun Web sitesi ile ilgili bir sorun yaşandığı görüldü. Kargoları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, siteye erişim sağlanamadığını fark etti. 

Kargo takip numaralarıyla kargosunun son durumunu merak edenler şirketin Web sitesine giriş yapmaya çalışırlarken sitede erişim sorunuyla karşı karşıya kaldılar. Bu durum karşısında ise Sürat Kargo ne oldu, kapandı mı? soruları ortaya çıktı.

Sürat Kargo sitesi neden açılmıyor?

Sürat Kargo sitesi neden açılmıyor?

Sürat Kargo'nun intenet sitesine erişim sağlanamaması yönünde araştırma yapan kargo sahipleri şirketin konuya ilişkin resmi açıklamasıyla henüz karşılaşamadılar. Bir kaç gündür devam eden soruna ilişkin açıklama için gözler şirketten gelecek olan açıklamalara çevrilirken sorunun sistemsel bir problem olduğu değerlendiriliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal