Süper Loto sonuçları: 15 Mart 2022 Salı Süper Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Bu akşam 21.30'da gerçekleştirilen çekilişin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. Canlı olarak yayınlanan sonuçlar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte konu hakkında tüm merak edilen detaylar…

15.03.2022-23:03 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-23:04) Süper Loto sonuçları: 15 Mart 2022 Salı Süper Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Oyun severler tarafından oynanan Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. 15 Mart 2022 saat 21.30’da gerçekleştirilen çekiliş Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlandı. Her hafta gerçekleştirilen çekiliş Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılmaktadır. Birçok oyun sever çekiliş sonuçlarını merak ediyor. İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Süper Loto çekiliş sonuçlarını nereden öğrenebilirim?

Her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri gerçekleştirilen Süper Loto çekilişleri Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak aktarılmaktadır. Çekiliş sonuçlarını öğrenmek isteyen kişiler https://www.millipiyangoonline.com adresinden sonuçlara ulaşabilirler.

Süper Loto Çekiliş SonuçlarıSüper Loto oynamanın kuralları nelerdir?

1 ile 60 arasında yer alan sayılardan 6 adet sayı tahmini yapılan Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda Ikramiye kazanılmaktadır.

Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişmektedir. Oyun severler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 

18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen kişiler https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden bilgi alabilirler.

Çekiliş sonuçları yayınlandı

Her hafta gerçekleştirilen çekiliş sonuçları canlı olarak yayınlanmaktadır. Son teknoloji ile oluşturulan teknik altyapı ve noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı aktarılmaktadır.  “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen çekilişler tüm gerçekliği ile aktarılmaktadır.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekiliş sürecini izleyebilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal